EseményekMotorokMotoros túraMotorozás

Újra dübörög a KawaKanyar

kawakanyarA Kawasaki tulajdonosok ismét együtt motorozhatnak, a márka hazai képviselete által szervezett, immáron hagyományosnak tekinthető közösségépítő túrasorozaton. A KawaKanyar első idei fordulója május 4-én indul.

A tavaly útjára bocsátott programsorozat igen nagyszámú résztvevőt vonzott, ugyanakkor az importőr által megfogalmazott közösségformáló szerepet is tökéletesen megvalósította, így az esemény röpke egy szezon alatt, a hazai Kawa-társadalom egyfajta zarándoklatává nőtte ki magát.

Ez nem is csoda, hiszen a márkaképviselet láthatóan mindent elkövet annak érdekében, hogy markánsan megkülönböztesse a Kawasakit a hazai piacon. Ennek érdekében nem kizárólag a motorok nyújtotta előnyökre helyezi a hangsúlyt, hanem a lóerők, a kényelem, a design, a csúcstechnológia mellett mást is ad motorjaihoz – mégpedig azt, amiről a motorozás valójában szól: élményt.

Éppen ezért az importőr 2013-ban ismét megrendezi a túrasorozatot. Az első közös motorozás május 4-én a Bakonyt célozza meg. Az eseményen való részvételhez csupán a Kawasaki Magyarország honlapján (www.kawasaki.hu) történő regisztráció és magától értetődően egy motor szükséges.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A konvoj 9.30-kor a veszprémi Kawasaki kereskedéstől, a Tatay Motor-tól (8200 Veszprém, Budapest utca 30.) indul, azonban, aki Budapest irányából érkezik, akár már 8.00-kor csatlakozhat a csapathoz, amely az M1/M7 kivezető szakaszán lévő Agip kútnál gyülekezik majd.

Aki szeretne, de mégsem tud részt venni ezen a páratlan élményt ígérő közös motorozáson, annak sem kell csüggednie, ugyanis a KawaKanyarra idén még 3 alkalommal kerül sor.

Sőt az idén debütál a programsorozat exkluzív változata is, a KawaKanyar Prémium. Az országhatáron túlra is kiterjesztett háromnapos túra azoknak próbál majd a kedvében járni, akik nagyobb távolságokat is szívesen megtesznek járgányuk nyergében.

De, addig is, minden kedves résztvevőt várnak a szervezők szombaton.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük