MotorbemutatóMotorok

Sokoldalú bokorugró a Hondától

A Honda országos nyílt napok keretében mutatja be a CRF250L típusú motorkerékpárját július 20-án és 21-én. A nagy érdeklődéssel várt CRF250L modell megérkezett Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben is megtekinthető lesz.

Az elmúlt évek tapasztalata, hogy hazánkban az enduró jellegű motorkerékpároknak jelentős a rajongótábora, amely egyrészről az utak állapotával, másrészről a kényelmes üléshelyzettel is magyarázható. Ha a mai eladási statisztikákat vesszük szemügyre, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a hosszabb rugóúttal rendelkező járművek népszerűségét csak a robogó boom múlja felül.

A Honda remek modellpalettával rendelkezik a 600 cm3-t meghaladó kategóriában ezen a piacon. Az új CRF250L ezt a line-upot bővíti lefelé, azoknak nyújtva használható alternatívát, akik a városi ingázáson kívül, esetleg könnyed hétvégi terepezésre is használnák motorkerékpárjukat.

A motor várható piaci fogadtatását pozitívan befolyásolja, és a leendő értékesítést megkönnyíti, hogy a kevés számú konkurens modell ára jelentősen meghaladja a CRF250L 1 220 000 Ft-os bruttó kiskereskedelmi árát (reg. adóval együtt értendő).

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a Honda Márkakereskedésekben pénteken 18.00, míg szombaton 17.00 óráig!

alt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük