EseményekMotorverseny

Női Motokrossz Világbajnokság 2012 Szlovákia

Chiara Fontanesi - WMX SlovakiaHétfőn felvittük a motort Pilisborosjenőre, a csapat szervizébe. Még oda se értünk, de már fent volt a bakon a motor, szétszedve, és már a telókat is csinálták, a blokkot is átnézték.

Apa megkérdezte, hogy „Már meg is csináljátok?”. Erre csak azt a választ kaptuk, hogy „Miért, nem most kell?”. Ez az alapos, profi munka! Mivel szerdán volt még egy utunk Pestre, ezért addig ott hagytuk a motort. Kaptam új bukósisakot, kesztyűket és páncélt is, ugyanis ebben a nagy melegben elviselhetetlen a hálós protektoringem. A hét folyamán az I és FIM licencem is átvehettem.

Csütörtök reggel edzettünk egy lazát Dirtparkban, este pedig már pakoltunk be a kocsiba.

Péntek: Reggel 10 körül indultunk neki az 5 órás útnak, de annyira izgultam, hogy legalább egy hétnek tűnt, mire felértünk. A depoban volt egy kis gondunk a helyválasztással, de a végén elirányítottak minket hátra, és ha nem is a legjobb helyen, de leparkoltunk és kipakoltunk.

Utána mentünk gépátvételre, ami zajszint mérésből és súlymérésből állt leginkább, de itt nézték a rajtszámokat és a bukósisakokat is. Megkaptuk a transzpandert is, és ezzel mindent letudtunk arra a napra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A délután folyamán kóboroltam a depóban, osztrák barátaimmal beszélgettem, és a pályán is végig mentem kétszer. Ez idő alatt igazából meg is ismertem az egészet. Nem volt egy technikás pálya, inkább csak gyors, de számomra tartogatott nehézségeket.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük