fbpx

Női Motokrossz Világbajnokság 2012 Szlovákia

Chiara Fontanesi - WMX SlovakiaHétfőn felvittük a motort Pilisborosjenőre, a csapat szervizébe. Még oda se értünk, de már fent volt a bakon a motor, szétszedve, és már a telókat is csinálták, a blokkot is átnézték.

Apa megkérdezte, hogy „Már meg is csináljátok?”. Erre csak azt a választ kaptuk, hogy „Miért, nem most kell?”. Ez az alapos, profi munka! Mivel szerdán volt még egy utunk Pestre, ezért addig ott hagytuk a motort. Kaptam új bukósisakot, kesztyűket és páncélt is, ugyanis ebben a nagy melegben elviselhetetlen a hálós protektoringem. A hét folyamán az I és FIM licencem is átvehettem.

Csütörtök reggel edzettünk egy lazát Dirtparkban, este pedig már pakoltunk be a kocsiba.

Péntek: Reggel 10 körül indultunk neki az 5 órás útnak, de annyira izgultam, hogy legalább egy hétnek tűnt, mire felértünk. A depoban volt egy kis gondunk a helyválasztással, de a végén elirányítottak minket hátra, és ha nem is a legjobb helyen, de leparkoltunk és kipakoltunk.

Utána mentünk gépátvételre, ami zajszint mérésből és súlymérésből állt leginkább, de itt nézték a rajtszámokat és a bukósisakokat is. Megkaptuk a transzpandert is, és ezzel mindent letudtunk arra a napra.

A délután folyamán kóboroltam a depóban, osztrák barátaimmal beszélgettem, és a pályán is végig mentem kétszer. Ez idő alatt igazából meg is ismertem az egészet. Nem volt egy technikás pálya, inkább csak gyors, de számomra tartogatott nehézségeket.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x