fbpx

XX. Griff MC motoros fesztivál

altSzép kerek számmal jubilált a klub a fesztiválokat illetően. Meg is adták a módját mindennek, hiszen őrületesen jó bulit hoztak össze.

Az időpont választása stimmelt, hiszen a tiszaföldvári strandon szervezett rendezvényhez minimum kánikula dukált. Az égiek ezt meg is teremtették!

A városlakók legnagyobb örömére, július 4-8. között a motorosoké volt a város. Bikerek cikáztak minden úton, és tetovált, fürdőruhás emberek mászkáltak szerte a településen. Ilyenkor el is játszom a gondolattal, milyen jó lenne egy „motoros városban” élni mindennapjaimat…

Sajnos az első, szerdai napot ki kellett hagynunk útitársammal, de csütörtökön nyakunkba vettük az országot Földvár felé, Püspökladányból. Majdnem ledobbantunk a döglesztő hőségben, ezért rendesen feltankoltunk előre lefagyasztott sörrel.

Napközben már hívogattak a haverok, hogy vegyük fel a nyúlcipőt, mert próbálják foglalni a sátorhelyet, de annyian vannak, mint az oroszok… Nos, ez tényleg így volt. De ezen nem lepődtünk meg, hiszen a tavalyi bulin is nagyon sokan voltak.

Amikor megérkeztünk, éppen volt még két sátorhely a haverok mellett. Gyorsan fel is vertük az alvóhelyünket, és leöblítettük az út fáradalmait egy kis sörrel. Mivel délután értünk oda, lassan szállingóztak az emberek a koncertek helyszíne felé. Mi is ezt tettük.

Javában játszott a Dogs, majd később a Rómeó Vérzik, a Tequila, és végül a Wan-Ted nyomta a talpalávalót. Elbulizgattunk a rock ’n roll alatt, majd nyugovóra tértünk, készülve a másnapra…

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x