EseményekMotoros találkozó

Őrület immár 20. alkalommal – Sirok Bike Week 2019

sirok bikeweek 2019 21Őket váltották Heves megye lordjai, a domoszlói Road zenekar. El sem tudom nélkülük képzelni a fesztivált. Apropó Road… mindenki írja be a naptárjába, hogy augusztus 10-én ingyenes Road koncert a szülőfalunkban Domoszlón. Nagy durranás lesz, ne hagyjátok ki!

Végül, de nem utolsó sorban Kovi Angyalai örvendeztették meg a férfi közönséget. Ezt sajnos nem láttam, mert már zajlott a sörsátorban az esti rockdiszkó. Óriásit mulattunk a nagy klasszikusokra. A szombati tömeg elmaradt aznap a rossz időjárás miatt, de még így is megtelt a sátor táncolni, énekelni vagy pusztán italozni vágyó közönséggel.

Hajnalban zártuk a bulit egy nagy körben, egymást átkarolva, szép hagyomány, nekem minden évben ez a záró akkord.

Péntek:

Aznap este bemutatkozott a nagyérdeműnek a Team rock band, Kowalsky meg a Vega, Gaanxsta Zolee és a Kartel, valamint az ABCD rockband. Igazi zenei sokszínűséggel jellemezném az estét. A koncertek mellett ügyességi vetélkedőkkel, motoros túrákkal tölthették a napjukat az idelátogatók.

sirok bikeweek 2019 10Emellett nagy turisztikai vonzereje van Siroknak. Nem csak a hegyek közelsége, hanem a rengeteg termálfürdő is vonzza az idelátogatót. Na és persze ne feledkezzünk meg az egyik legnagyobb attrakcióról, a Hill Climbról, a hegyi felfutó versenyről sem.

Csütörtök:

Aznap este a helyi erő, a Mátrix zenekar nyitotta az esti koncerteket. A Farkas család által alapított zenekart mindenki szereti és ismeri a környéken. A szemünk láttára nőttek fel kisfiúkból felnőtt férfiakká. Épp a “5 minutes alone” cimű dalt játszották, mikor csak pislogtam, hogy kik ezek… hihetetlen fejlődésen ment át a zenekar a szó legpozitívabb értelmében.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

sirok bikeweek 2019 18Őket követték a nemzeti rock nagyágyúi a Kárpátia és a Beatrice zenekar. A motorosok nagy kedvence, Blöró bácsival az élen, a Blues Company zárta a sort. Vidámság és rock’n’roll volt a javából.

Szerda:

Megint elment egy év és végre újra itt vagyunk Sirokban. Akik ismernek, tudják, hogy ezt a motoros hetet jobban várom, mint a karácsonyt. Sok ismerősöm van, akikkel minden évben csak itt van lehetőségem találkozni. Végre következik egy pár nap, amikor kicsit kikapcsolhatom az agyam, megfeledkezhetem a szürke hétköznapokról.

sirok bikeweek 2019 9Nem véletlen a Sirok Bike Week mottója, miszerint itt érzed, hogy élsz. A Gépszij és az Endemic zenekarok szórakoztattak minket a sörsátorban első este. Itt még igazán családias volt a légkör, bár ez csak viszonyítás kérdése, hiszen voltam már olyan találkozón, ahol ez már tömegnek számit. De hisz ez Sirok… Több ezer ember, egy tucatnyi hazai élvonalbeli zenekar, és persze ezernyi emlék és élmény.

És ennek is vége… sajnos ezek a siroki napok alattomosan gyorsan telnek el. Még észbe sem kaptunk és bontják a díszletet. Na aludjunk gyorsan 365 napot és kezdjük újból!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük