fbpx

Tükröd vagyok – itt a Soulbreakers legújabb albuma

soulbrakers lemezbemutato 2A Soulbreakers számára nincs megállás! Miután a 2016-os X-Faktorban a zenekarok sorában az előkelő 2. helyet vívták ki maguknak, a csapat most egy vadiúj lemezzel örvendezteti meg a heavy soul műfajának hazai rajongóit.

 

Míg az előző lemezen (Beat Up!) elsősorban angol nyelvű dalok szerepeltek, a “Tükröd vagyok” címmel megjelenő kislemez anyaga már magyar nyelvű. 

A lemezbemutató koncertre április 27-én kerül sor a Muzikumban. A Soulbreakers tagjai több éve jó barátságot ápolnak a Liszt Ferenc-díjas gitárvirtuóz, zeneszerző, érdemes művész Tátrai Tiborral, aki ez alkalommal ismét elfogadta meghívásukat, hogy jelenlétével és játékával tovább emelje az est fényét.

A koncerten az együttes énekesnője, Écska egy különleges, egyedi ruhát visel majd, melyet direkt erre az alkalomra tervezett számára Katona Dóri Julis, a renaiChance alapítója.

A márka régi ruházatot, lakástextileket használ fel kollekcióihoz, melyekben egyedi tervezésű ruhák, táskák, kiegészítők szerepelnek.

Écska ruhája egy kis ízelítő a nyáron érkező új kollecióból.

Az est másik fellépője a hazai blues-rock szcéna méltán elismert power-triója, a Bűdi Szilárd nevével fémjelzett Jazztelen zenekar. 

soulbrakers lemezbemutato 3soulbrakers lemezbemutato 3

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x