KiemeltMotorokMotortesztek

Nyomokban Harley-t tartalmaz: Harley-Davidson Pan America 1250 Special 2021 teszt

Harley-Davidson Pan America 1250 Special TesztHa az árát nézzük, az új Adventure modellért, a Pan America 1250-ért sem fognak sorban állni a tinédzserek. A sztenderd modell alapára 13 070 €, míg a Special-t 15 015 €-ért vesztegetik. A feketén kívül minden más szín extrának számít és a küllős kerék valamint a adaptív felfüggesztés is plusz pénzbe kerül.

Budapesten van belőle egy 6 475 000 Ft-ért. (Még mielőtt részletesen leírnám a tapasztalataimat, csak annyit mondok, hogy én mindenképp a Specialt venném. Ha már lúd, legyen kövér!)

Az összes Pan Americát eladták

Alig hat hónappal a hivatalos bemutató után, és alig három hónappal azután, hogy a készlet megérkezett a bemutatótermekbe, a H-D Pan America 1250 Special (“built to endure, designed to explore”) 2021 augusztusának végére máris Észak-Amerika első számú kalandtúra-motorjává vált.
Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnök-vezérigazgatóját és elnökét idézzük: “Örökségünkből inspirálódva olyan motorkerékpárt akartunk létrehozni, amely újraértelmezi a kalandtúra kategóriát, és ami a legfontosabb, Amerikában tervezték és gyártották.
“A Pan America Speciallal [a Harley több évtizedes múltra visszatekintő első kimerészkedése a terepmotorok piaci szektorába] a Hardwire stratégia részeként a kalandtúrázás szelektív kiterjesztését tűztük ki célul. A cél az új és a meglévő Harley-Davidson ügyfelek elérése. A Pan America egyenesen arra a küldetésünkre épül, hogy időtlen kalandvágyat nyújtsunk a motorosainknak.”
Zeitz megerősítette, hogy a Harley már eladta a 2021-es keretet, és a jelentések szerint néhány, általában még nem motorozott példány már most gyűjtői szintű prémium árakat ér el, jóval a 20 000 dollár feletti induló áron.

Nézd meg a Pan Americáról készült videót is, és iratkozz fel a YouTube csatornánkra!

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük