EseményekMotoros találkozó

Nyerj jegyet a Balaton Bike Weekendre!

balatonbikeweekend 2010Idén is lesz Balaton Bike Weekend de egy kicsit másképp, és nagyon máshol.

Miután a Hells Angels MC Hungary két felé osztódott, a klub rendezvényein is osztoznia kellett a két charternek. Az elmúlt két évben nagy sikerrel megrendezett Balaton Bike Weekend a Hells Angels MC Nomads Hungary rendezvénye lesz ezentúl.

A helyszín is változik ebben az évben. Mivel a Rider Beach kifejezetten az ehhez hasonló rendezvények vendégül látására jött létre, egyértelmű volt, hogy ez a találkozó is néhány településsel odébb költözik, és Zamárdi helyett idén Balatoszemesen rendezik meg.

 

A résztvevők számára a lényeg csak az, hogy a buli jó-, az időjárás száraz és meleg-, a Balaton és a sör pedig jó hideg legyen ezen a hétvégén. Hogy így lesz-e, azt saját szemeddel nézheted meg, ugyanis ismét megnyerheted a magad és partnered belépőjegyét a fesztiválra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Azok között, akik mától július 11-ig válaszolnak arra a kérdésre, hogy hol rendezi meg idén a Hells Angels MC Nomads Hungary a Balaton Bike Weekendet, 5 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki.

A helyes megfejtéseket az info@csajokamotoron.hu címre várjuk BBW 2010 tárggyal. Sorsolás július 12-én, a nyertesek a karszalagokat a rendezvény helyszínén július 16-tól vehetik majd át.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük