fbpx
EseményekMotoros találkozó

Daytona Bike Week 2020 – Amerika motorosai egy kupacban idén is

daytona bike week 2020 01Míg nálunk a tömegrendezvényeket – mint például az AMTS – elhalasztják, addig Amerika leghíresebb motoros bulijára idén is özönlenek a bikerek. Ez a hét róluk, és a motorokról szól a floridai Daytona Beach-ben.

Persze, a szervezők résen vannak korona vírus témában, de ott kisebb a fertőzésveszély esélye, mint az ázsiai, vagy európai országokban, így a 79. alkalommal megrendezett eseményt a nálunk egyre jobban aggasztóvá váló helyzet nem zavarta meg.

A Daytona Bike Week résztvevői idén sem maradnak látnivaló, színes programok és nyereménymotor nélkül. A szervezők a belépőjegyek alapján sorsolnak majd ki egy Harley-Davidosn Dyna Glide-ot, melyet apa és lánya, Dave and Jody Perewitz tett egyedivé.

A Daytona BikeWeek története

Az egy hetes bulin rengeteg program vár mindenkit, így többek között zenei események, tesztmotorozás, bikinis motormosás, épített motor kiállítás, különféle motoros bemutató, rodeó versenyek, oldtimer motorkiállítás, és még sok, a hazai motoros bulikon is már ismert program várja a floridai parton összegyűlt tömeget.

Kis hazánk Daytona Beach-e az alsóörsi Balaton-part, ahol több mint 20 éve mi is összeröffenünk egy jó bulira. Remélhetőleg az idei nem marad el a nyomorult vírusfertőzés miatt. Addig, míg lecseng a járvány, nézzetek körül virtuálisan a Daytona Bike Week oldalán, hátha úgy könnyebben telik az idő tavaszig, ami már szerencsére nagyon közel van.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x