fbpx
Hírek

Lemondták az AMTS-t is a koronavírus miatt

elmarad az amts 2020A Facebookon jelentették be az AMTS szervezői, hogy a tavaszi kiállítást egy későbbi időpontban, 2020. szeptember 25-27. között rendezik majd meg a jelenlegi fertőzésveszélyes helyzet miatt.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy a genfi autókiállítás elmarad a koronavírus járvány miatt, mivel Svájcban minden 1000 főnél több látogatóval számoló rendezvényt betiltottak a hivatalok. Ugyanez a helyzet a Moto GP futamaival is. A Dorna Sport törölte a thaiföldi és a katari futamokat, így az első verseny az amerikai nagydíj lesz idén. Hogy az elmaradt versenyeket megtartják-e későbbi időpontban, erről még folynak a tárgyalások.

Az AMTS szervezőcsapata a Facebook eseménynél adott hírt a frissen előállt helyzetről. Ezt írták: 

“Habár az utolsó pillanatig reménykedtünk benne, hogy az eredetileg tervezett időpontban megtarthatjuk az idei Automobil és Tuning Show-t, a koronavírus kapcsán kialakult nemzetközi helyzet miatt, hosszas gondolkodást, az illetékes hatóságokkal, valamint kiállítóinkkal történt egyeztetést követően fájó szívvel, de azt a döntést kellett meghoznunk, hogy az idei Automobil és Tuning Show-t idén egy őszi időpontra halasztjuk.

Új időpontunk: 2020. szeptember 25-27., Hungexpo

A vírust és a terjedését illetően jelenleg napról-napra változó helyzetben nem tehetjük ki sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat egy esetleges fertőzésveszélynek, melyet nemzetközi tömegrendezvényként – ahová több mint 16 országból érkeznek mind látogatók, mind kiállítók – nem tudunk kontrollálni. Szervezőként, az AMTS-en résztvevő több tízezer látogatónk, valamint minden egyes kiállítónk egészségéért felelőséggel tartozunk, ami minden más szempontot felülír.

Az AMTS-t az elmúlt 15 évben tőlünk megszokott minőségben és színvonalban az őszi időpontban tudjuk biztonságosan megrendezni.

A látogatóink által korábban megvásárolt kedvezményes, a rendezvény bármely napján felhasználható belépőjegyek természetesen az őszi rendezvényünkre is érvényesek és ugyanúgy megnyerhető velük idei nyereményautónk, az egyedi Porsche Boxster S, melyet a rendezvény harmadik napján sorsolunk ki.

Fájdalomdíjként, minden látogatónknak, aki 2020. március 6. előtt vásárolt kedvezményes árú jeggyel vesz részt az őszi AMTS-en, a jegy mellé egy további, limitált kiadású 15. éves jubileumi AMTS kulcstartót adunk ajándékba a rendezvényen.

A kedvezményekkel élni nem kívánó látogatóink számára természetesen visszatérítjük a belépőjegyek árát – felületünk március 9-től él, az ezzel kapcsolatos pontos információkat hamarosan megtaláljátok hivatalos weboldalunkon, vásárlóinkat pedig e-mailben külön is értesítjük.

Szervezőként érthetően most rendkívül csalódottak vagyunk, a jó hír viszont, hogy kiállítóink és partnereink szinte mindegyike mellettünk áll az őszi felvonást illetően, így ha pár hónap csúszással is, de minimum ugyanazt a nagyszabású show-t tudjuk prezentálni Nektek, amit most márciusra terveztünk – ősszel találkozunk!

Üdv, az AMTS szervezőcsapata”

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x