CsajokHírek

Ünnepeljük magunkat is Nőnap alkalmából!

csajok a motoron nonapi akcio 2020A Nemzetközi Nőnap nemcsak arról szól, hogy virágot kapunk a férfiaktól, hanem arról is, hogy megemlékezünk azokról a nőkről, akik a történelem során taposták nekünk az utat.

Annak, hogy ma motorozhatunk, ha akarunk, hosszú előzménye volt. Az asszonyok évszázadokon keresztül tűrték, hogy nem számítottak egyenrangú lénynek a férfiakkal. Sőt, 100%-ig még a mai napig sem állíthatjuk, hogy sikerült ezt elérnünk. Ahogy a nők ugyanazért a munkáért a mai napig kevesebb bért kapnak, még mindig furcsán néznek ránk amiatt is, hogy motorozunk.

A mai napig vannak olyan berögzült hiedelmek, amik alapján a nő helye mezítláb, terhesen a konyhában van. Nagy szerencsénk van, hogy ma már a nőknek is van szavazati joga, hogy járhatunk iskolába és vezethetünk is. Igen, akár motort is.

Amíg a férfiaknak nincsenek kétségeik azzal kapcsolatban, hogy megtehetnek-e valamit, vagy hogy mennyit érnek mondjuk a munkaerőpiacon, addig a nőknek még mindig nehzükre esik megkérni azt az árat, amit a munkájuk valójában ér. És még egyszer: rengeteg nő van, aki azért nem kezd el motorozni, mert az valaki szerint (a valaki lehet, hogy éppen ő maga) az nem nőnek való dolog.

Három nap múlva itt a Nemzetközi Nőnap. Ha szerencsénk van, van a környezetünkben olyan férfi, aki nem feledkezik meg rólunk és kapunk egy csokor hóvirágot vagy valami más tavaszi virágot. Ha viszont úgy sejtjük, hogy nem az kapjuk majd, amit megérdemlünk, a saját kezünkbe kell venni az irányítást.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Két lehetőség van:

1. Egyértelmű utalást teszünk a szeretett férfinak, hogy legyen olyan jó és látogasson el a CsamShop.hu oldalra és rendelje meg a kiválasztott szépséget.

2. Ha már egy ideje gyűjtögeted a kedvenceidet a kívánságlistádon, itt az idő, hogy válassz belőle és megrendeld valamelyik Csajok a motoron pólót, motoros kendőt vagy bögrét a kedvenceid közül. Vagy nézz körül a többi motoros ajándék között.

Jó hír, hogy az első vásárlásból 1000 Ft kedvezményt kapsz a CsamShop.hu oldalon a CSAM1000 kuponkód használatával. Ha pedig a vásárlásod értéke eléri a 9000 Ft-ot, a csomagodat ingyen kiszállítjuk.

 

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük