CsajokMotoros divat

Támogasd a helyit, vásárolj 20% kedvezménnyel a CsamShop-ban!

csamshop tamogasd a helyitSajnos a motorkerékpár ipar és a motorosoknak szolgáltató kisvállalkozások az egyik nagy vesztesei a COVID-19 koronavírus világjárványnak, hiszen épp akkor tört ki a járvány, amikor a motoros szezon indult volna. De nem kell, hogy ez így legyen, támogasd te is a helyi vállalkozásokat és természetesen a Csajok a motoron oldalt!

Magyarországon, úgy mint máshol Európában vegyes a kép, ami az e-kereskedők helyzetét illeti. Vannak akik egyértelműen nyertesei a kialakult helyzetnek – persze csak gazdasági értelemben. Mivel a vásárlók inkább az online vásárlásra helyezik most a hangsúlyt, sok webáruháznak jelentősen megnövekedett a forgalma. Ezek elsősorban élelmiszer és fertőtlenítőszer házhozszállítással foglalkozó áruházak.

Vannak vállalkozások viszont, akik különösen nehéz helyzetbe kerültek az elmúlt időszakban. Emiatt csatlakoztak magyar vállalkozások is a német #supportyourlocal mozgalomhoz és létrehozták annak hazai verzióját, a #tamogasdahelyit kezdeményezést.

“A koronavírus és a lakossági kijárási korlátozások kemény társadalmi sebeket ejtenek. Rengeteg helyi üzlettulajdonosnak be kellett zárnia a boltját és vannak közöttük olyanok, akiknek nincsenek olyan pénzügyi tartalékaik, amelyekkel át tudják vészelni az elkövetkező heteket. Az ő megsegítésükre indult kezdeményezés a #supportyourlocal non-profit projekt.” – írja az Ecommerce News Europe.

Olvasd el a COVID-19 koronavírussal kapcsolatos cikkeinket!

Azzal, hogy a CsamShop webáruházzal mi is csatlakoztunk a kezdeményezéshez, nemcsak a Csajok a motoron oldal fennmaradását szeretnénk biztosítani, hanem egyúttal a vásárlóinknak is kedvezünk ezzel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mivel a hobbi motorozás jelenleg nem engedett, a négy fal között kell motorosnak éreznünk magunkat. Ebben szeretnénk segíteni azzal, hogy a TAH020 kuponkóddal 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a termékeinket a motoros csajok webáruházában a CsamShop.hu-n. A kedvezmény 5000 Ft fölötti vásárlásra és csak a nem akciós termékekre érvényes, valamint más akciókkal nem vonható össze.

A kuponkódot a fizetéskor a pénztárnál kell megadnod, és a kedvezményt automatikusan levonja a rendszer. És hogy még jobban támogassuk a vásárlást, 9000 Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk, ha a PostaPontra kéred a megrendelt csomagot.

Mivel egyelőre még nem tudjuk, hogy meddig kell még bezárva élnünk, kitartást kívánok az előttünk álló időszakhoz!

#maradjotthon #támogasdahelyit

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük