fbpx
Hírek

Ingyen szállítjuk a CsamShop-ban megrendelt termékeidet

csamshop ingyenes szallitasAttól, hogy tél van, az élet nem áll meg. A CsamShopban például már teljes erőbedobással várjuk a tavaszt.

Annak érdekében, hogy a motoros szezonra már teljesen felkészülten várjuk a vásárlókat, folyamatosan fejlesztjük a webáruházat. Egyelőre a szolgáltatás színvonalát próbáljuk javítani, ezek közül is a legfontosabbal kezdtük, a szállítási költségek csökkentésével.

A Csajok a motoron webáruháza a kezdetektől fogva szerződéses partnere a GLS futárszolgálatnak, amihez később az MPL futárszolgálat is csatlakozott, mikor a postai csomagdíjak, – főleg az utánvétes csomagok esetében – az egekbe szöktek. A kisebb küldeményeknél, matricáknál megmaradt az ajánlott levél, mint szállítási mód, de a nagyobb dolgokat futárral a legegyszerűbb és leggazdaságosabb kiszállítani.

A legújabb és legkedvezőbb szállítási mód a CsamShopban a PostaPontra szállítás

Még karácsony előtt vezettük be új szállítási módként a PostaPontokra való szállítást is. Ez a lehetőség kitágítja a lehetőségeinket, hiszen nem egy adott címre, haza vagy a munkahelyre kell megrendelnünk a csomagunkat majd tűkön ülve várni a postást, illetve a futárt, hogy mikor érkezik meg, hanem a PostaPontra akkor megyünk a csomagunkért, amikor nekünk a legjobb.

Jelenleg a PostaPont az ország legnagyobb, több mint 3000 helyen hozzáférhető csomagátvételi módja, és a PostaPontok száma folyamatosan nő. Hogy mik az előnyei?

  • Az ország legkiterjedtebb hálózata
  • Csomagautomatás átvételi lehetőség
  • Nem kell magánküldeményeiket munkahelyükre kérnünk
  • Alacsonyabb szállítási költség
  • A küldemény maximális tömege 20 kg

Az átvételi pontok között szerepelnek természetesen a Posták, azon kívül a MOL benzinkutak, a TrendMaker üzletek, a MediaMarkt és a Coop üzletek, valamint a PostaPont csomagautomaták.

Hogy meghozzuk a kedvedet az új szállítási módhoz, mostantól amennyiben a megrendelt termékeidet a webáruházunkban valamelyik PostaPontra kéred, úgy 9000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen kiszállítjuk a csomagodat. Ennél olcsóbb megoldást nem hiszem, hogy találsz majd.

A másik újdonság az áruházban, hogy néhány terméknél lehetőséged van alkudozni. Ha ügyes vagy, jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg azokat a termékeket. Próbáld csak ki, nagyon szórakoztató lesz! Próbáld ki pl. ennél az Ami a szívemet hajtja feliratú pólónál! Jó szórakozást kívánok!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x