Hírek

Mégsem döntik le Dobai Attila szobrát az alsóörsiek

open road fest 2020 1A korábbi hírekkel ellentétben 2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek.

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben. Az októberben kiadott közlemény ellenére a szervezőknek sikerült megegyezniük és mégis megtartják, ráadásul a jól ismert helyszínen a Harley-Davidson fesztivált.

Mint ahogy az elmúlt 20 évben, úgy 2020-ban is Alsóörsre zarándokolnak a zene és a motorozás szerelmesei. A környéken lakóknak is fontos nyárindító esemény a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén csábítja a Balaton partjára a motorosokat és a zenerajongókat.

„Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket. Többen írták, hogy a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje és hogy arra a 4 napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok. Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön.

open road fest 2020 2Örömmel jelentjük, hogy a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk.” – mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A döntés már csak azért is fontos volt, mert ha többet nem lenne Alsóörsön Harley-fesztivál, okafogyottá válna a nemrég befejezett motoros szobor Alsóörs közponjában, ami kétség kívül Doba Attilát, a fesztivál igazgatóját ábrázolja.

open road fest 2020 6open road fest 2020 6open road fest 2020 6open road fest 2020 6

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük