CsajokEseményekMotoros csajokMotoros találkozó

Rekordszámú résztvevő volt a legnagyobb női motoros találkozón

noi motoros talalkozo rekord 2A motoros csajok egyre nagyobb számban mutatják meg magukat egy-egy találkozón, így nem csoda, hogy mostanra elérkeztünk ahhoz a pillanathoz is, hogy olyan esemény jöjjön létre, ahol a női motorosok száma új rekordot állított fel.

2015. augusztus 16-án, a híres, londoni Ace Cafe-hoz női motorosok csapatai igyekeztek, hogy együtt ünnepeljék egymást és megdöntsék a korábbi látogatói számot. Ezen a szép, napsütéses augusztusi vasárnapon szerte Angliában sok csaj kelt korán, kapta magára a motoros dzsekit, nadrágot és sisakot, és motorra pattant, hogy Észak-Londonba igyekezzen, és egy új világrekord létrejöttében vegyen részt.

Az angolokon kívül egy maroknyi csapat Lengyelországból is képviseltette magát. Nem hiába volt a koránkelés, és az odamotorozás. Az ottani motoros csajok sikerrel könyvelhetik el a maguknak a dicsőséget.

Nem a mostani találkozó az első, ahol rengeteg női motoros gyűlt össze. Korábban 251 nő motorozott egyszerre az éjszakában. Ezt a számot jelentősen túlszárnyalta a mostani eseményen résztvevők mennyisége, mely egészen pontosan 618 fő volt.

Az találkozón a 9:00 és 14:00 között érkező résztvevőket egyenként, kamerával rögzítették, hogy vezetni tudják a pontos nyilvántartást a rekordkísérlet miatt. A motorosok utasai természetesen nem számítottak bele a létszámba. Az Ace Cafe parkolója hamar megtelt, és a csajok lassan már csak az utca másik oldalán tudtak félreállni, ahol a járdákat és egyéb, gyalogosok számára kijelölt helyeket is kénytelenek voltak elfoglalni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

noi motoros talalkozo rekord 3Az eseményen a motoros nők minden korosztályban képviseltették magukat, ahová különböző stílusú, méretű, korú, márkájú és állapotú motorokkal érkeztek, így ezzel is hozzájárultak a találkozó színességéhez és sikeréhez. Megmutatták a világnak, hogy teljesen mindegy, hogy egy nő épp magas vagy alacsony, hogy fiatal vagy idős, hogy csajos vagy kemény és hogy milyen fényes a rúzsa, ha motorozik, akkor motoros csaj, és kész. A résztvevők között a legfiatalabbtól a legidősebbig, mindenkinek egy dolog volt a legfontosabb, és ez az, hogy imád motorozni.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük