fbpx

Rekordszámú résztvevő volt a legnagyobb női motoros találkozón

noi motoros talalkozo rekord 2A motoros csajok egyre nagyobb számban mutatják meg magukat egy-egy találkozón, így nem csoda, hogy mostanra elérkeztünk ahhoz a pillanathoz is, hogy olyan esemény jöjjön létre, ahol a női motorosok száma új rekordot állított fel. 2015. augusztus 16-án, a híres, londoni Ace Cafe-hoz női motorosok csapatai igyekeztek, hogy együtt ünnepeljék egymást és megdöntsék a korábbi látogatói számot.

Ezen a szép, napsütéses augusztusi vasárnapon szerte Angliában sok csaj kelt korán, kapta magára a motoros dzsekit, nadrágot és sisakot, és motorra pattant, hogy Észak-Londonba igyekezzen, és egy új világrekord létrejöttében vegyen részt. Az angolokon kívül egy maroknyi csapat Lengyelországból is képviseltette magát. Nem hiába volt a koránkelés, és az odamotorozás. Az ottani motoros csajok sikerrel könyvelhetik el a maguknak a dicsőséget.

Nem a mostani találkozó az első, ahol rengeteg női motoros gyűlt össze. Korábban 251 nő motorozott egyszerre az éjszakában. Ezt a számot jelentősen túlszárnyalta a mostani eseményen résztvevők mennyisége, mely egészen pontosan 618 fő volt.

Az találkozón a 9:00 és 14:00 között érkező résztvevőket egyenként, kamerával rögzítették, hogy vezetni tudják a pontos nyilvántartást a rekordkísérlet miatt. A motorosok utasai természetesen nem számítottak bele a létszámba. Az Ace Cafe parkolója hamar megtelt, és a csajok lassan már csak az utca másik oldalán tudtak félreállni, ahol a járdákat és egyéb, gyalogosok számára kijelölt helyeket is kénytelenek voltak elfoglalni.

Az eseményen a motoros nők minden korosztályban képviseltették magukat, ahová különböző stílusú, méretű, korú, márkájú és állapotú motorokkal érkeztek, így ezzel is hozzájárultak a találkozó színességéhez és sikeréhez. Megmutatták a világnak, hogy teljesen mindegy, hogy egy nő épp magas vagy alacsony, hogy fiatal vagy idős, hogy csajos vagy kemény és hogy milyen fényes a rúzsa, ha motorozik, akkor motoros csaj, és kész. A résztvevők között a legfiatalabbtól a legidősebbig, mindenkinek egy dolog volt a legfontosabb, és ez az, hogy imád motorozni.

A motorok is nagyon különbözők voltak, ahogy azok a csajok is, akik rajtuk érkeztek. Sok Ducati, Triumph, Harley-Davidson, Honda, Yamaha, Indian, Suzuki tűnt fel a parkolóban, de ezeken kívül majdnem minden motormárka képviseltette magát a legkisebbtől az igazán nagy gépekig.

 

A hatalmas méretű találkozó vonzó eseményként vált ismertté, így garantálta a szép számú résztvevőt. A szervezők Nimi Patel és Sherrie Woolf minden motoros bandának és motorozással kapcsolatos tevékenységet folytató szervezetnek, cégnek elküldték az eseményről szóló információkat. Mindenkinek tudnia kell, hogy a motoros csajok milyen nagy számban vannak jelen, számuk egyre csak nő, és ők jelentik a motorkerékpáros piac egyik célcsoportját. Üzenetük lényege az, hogy ha a gyártók, szolgáltatók azt akarják, hogy részt vegyenek ebben az üzleti együttműködésben vásárlóként, akkor gondoskodniuk kell arról, hogy minden olyan dologgal ellássák őket, amire szükségük van.

 

A találkozón két vakmerő motorversenyző csaj – Maria Costello és Zoe Can – is részt vett, akikkel a nagyközönség beszélgethetett, és tapasztalatot cserélhettek motoros témában szinte mindenről. A szervezők továbbá két motoros rendőrrel is színesítették a programot, és mindenki megismerkedhetett Ducati Scrambler típusú rendőrmotorjukkal, illetve információkhoz juthattak a londoni vezetéstechnikai tréningek programjairól is.

Egy ilyen esemény olyan erővel mozgatja meg a tömeget, hogy minden bizonnyal a következő női motoros találkozó újabb rekordot fog megdönteni, és egyre több csajnak ad kedvet, erőt és önbizalmat ahhoz, hogy nyeregbe pattanjon azért, hogy fülig érő szájjal húzza a gázt.noi motoros talalkozo rekord 1noi motoros talalkozo rekord 3noi motoros talalkozo rekord 4

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x