EseményekMotoros találkozó

Mondd, hogy csütörtök van! – 23# Lakeside Rock and roll Weekend

lakeside rockabilly 2016 1A címben szereplő óhajtó mondat vasárnap este hagyta el a számat. Óhajtó, mert egyszerűen hihetetlennek tűnt, hogy már megint vége. Pedig igen, vége a huszonharmadik Lakeside Weekendnek is. Gyenge vigasz, hogy elnézve a vasárnap estére maradt létszámot, kívánalmamban sokan osztoztak.


Node kezdjük az elején!

Úgy volt, hogy idén csak egyszerűen, hedonista módon élvezni fogom a Lakesideot. El is terveztem, hogy talán fotóapparátot sem viszek. Utálom ha fotóznak, így inkább hülyét csinálok magamból minden képen. Grimaszolok, hasat tolok, arcot takarok és még végtelen variáció áll beteg agyam rendelkezésére. Szóval utálom ha fotóznak, utálok fotózni, nem tudok, így nem is fogok. Tehát ezt okosan elterveztem. Aztán hétfőn csörög a telefonom.

– Mentek Agárdra? – szól a jól ismert hang a másik oldalról.
– Viccelsz? – kérdezem.
– Cactus kérdezi írnál-e cikket – jön a Joker vigyort elővarázsoló mondat.

Megvakarom fejem, és azonnal búcsút intek a fotómasinátlan hétvégének. Ha Cactus szólít, vér, veríték, harc nem számít, tenni kell! Neki nem lehet nemet mondani. (Elsőbálozók kedvéért Cactus a főszervező.)

Ergo, Cactus a hibás, hogy most tőlem olvasod ezt a beszámolót, ami nyomokban sem hasonlít egy normális cikkhez. Nehéz. Nehéz olvasható mennyiségre redukálni a csütörtök déltől hétfő délelőttig tartó időutazást. Nehéz, mert kerülni akarom a cikkírási kliséket, ám azért fontos információkat kell, hogy tartalmazzon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kezdjük azoknak, akik eddig burában éltek, és nem hallották a Lakeside Rock and Roll Weekend fogalmát. Fogalmát, mert mára, a huszonharmadikra fogalommá vált.

Fogalommá vált azok számára, akik a laza hangulatot, Rock and roll és rockabilly zenét, ’50-es, ’60-as évek kultúráját, arcait, járműveit kultiválják, és azt sem bánják, ha ezt vízparton, egészen pontosan a Velencei tó agárdi Park Kempingjében tehetik, és ha közben kedvet kapnak, a „bazársoron” lehet rockabilly kiegészítőket, TICCI ruhakölteményeket vásárolni.

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük