EseményekMotoros találkozó

Mondd, hogy csütörtök van! – 23# Lakeside Rock and roll Weekend

lakeside rockabilly 2016 19Szombati fénypont természetesen a Prison Band koncertje volt. Egy bajom volt velük, csakúgy, mint az egész hétvégével. Túl rövid volt. A koncertet megfűszerezték egy, a zenekarról szóló képregényt tartalmazó kiadvány ünnepélyes átadásával. De volt még egy fűszer is, Chris a HAMC-ből és a Prison Band egy különleges, új műfajt kreáltak, ahogy Cactus mondta, a Hungarobilly műfaját, ugyanis a fiúk zenélését Chris dorombbal kísérte. Különleges hangzást adott a klasszikus rockabillynek és ilyen tényleg csak nekünk van.

Őket egy német zenekar a The Tin Cans követte. Zenéjükön és lendületükön nem látszott hogy 18 órát utaztak balesetek miatti kényszerpihenők okán. Persze ezzel mára – Mára? Már vasárnap volt – nem volt vége a bulinak, hiszen a spontán jammelés folyamatosan ment a kempingben. Hogy a már a sátrukban heverészők se maradjanak ki, erősítőt is hoztak, így jutott mindenhova a hangulatból. Ennek ellenére idén elmaradt a mindennapi rendőrségi vizit. Hiányoztak is.

Vasárnap a vízparti színpadon egy fiatal zenekar, a Leonardo Pickup Trió szórakoztatott minket, a nagyérdeműt. Megjelent egy filigrán kiscsaj három pasival (nem, nem vagyok hülye, ennek ellenére trió a nevük), és olyan érett énekhangot engedett meg magának, hogy bár eddig háttal ültünk a színpadnak, meg kellett fordulni. Ugyanez volt a helyzet a pénteki fellépővel is (Killer Diller Combo). Komoly vitát váltott ki hangját hallva, hogy nem Sophie áll-e a mikrofon mögött kissé megváltozva. Ezután éjfélig tartó jammelés következett.

Bárki bármit mondd, a pálinka védőital! Cactus a korábbi években vasárnap már némaleventét játszott, ám idén még énekelni is jutott a hangjából. Tehát a recept: az idei évhez hasonlóan jövőre is minden sátornál megkínálni pálinkával!

Mert Lakeside Rock and Roll Weekend lesz jövőre is! A kérdés csak annyi: Nélküled?!


Epilógus: Nyilván voltak események amik kimaradtak, nem vagyok egy tévéhíradó. Ezek közé tartozik a TICCI Lottó sorsolás, és persze idén sem sikerült lefotóznom a vízi táncversenyt. De jövőre majd a saját szemeddel látod hogy’ megy ez. Annyi impulzus, annyi élmény, hogy képtelenség mindent befogadni, mindenhol ott lenni.

Fotózásilag még mindig kihívásokkal küszködök, így javaslom képeim mellett böngésszétek át a Lakeside Weeekend Facebook profiljára feltöltött képeket. Csodákat láthatok…sőt, lehet, hogy önmagatokat is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Játék is van a közösségi oldalon. Küldj be egy, a Lakesideon készült fotót… és a többit meglátod. Többeknek hiányzott a Lakeside póló. No az idén nincs, de Ticcinél vásárolhatsz limitált darabszámban készült 23# Lakeside Weeekend kendőt relikviának… míg van.

lakeside rockabilly 2016 21lakeside rockabilly 2016 22lakeside rockabilly 2016 26

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük