HírekKultúraMotoros könyv

Mindent vagy semmit – megjelent Kat von D új könyve

kat-von-dA Mindent vagy semmit a híres tetováló-művésznő, Kat von D eddigi legszemélyesebb munkája, melyben őszintén beszél a vágyairól, félelmeiről, kudarcairól.

 

 

Ez a tetováló albumnak is beillő könyv (eredetileg Go Big or Go Home) nemrég került a magyarországi boltokba.

Kat a tőle megszokott szenvedélyes nyíltsággal tárja fel olvasói előtt, milyen kockázatokat kellett vállalnia ahhoz, hogy megküzdjön az élet, a szerelem és a számára mindent jelentő művészet terén felmerülő nehézségekkel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A mű hét fejezetre oszlik: Egyéniség, Erő, Kreativitás, Függetlenség, Jelenlét, Bölcsesség, Önzetlenség.

Már önmagukban is sugallják ezek a szavak, hogy az ember lányának meg kell élnie a lélek mélységeit és magasságait, míg rájön, mit is jelentenek számára.

Kat a saját, valamint ügyfelei jelleme, életútja kapcsán mutatja be a fejezetek címeinek jelentéstartalmát. Mindezt csodálatos munkáinak fotóival illusztrálja.

Az egytől egyig gyönyörű, nagyméretű tetoválásokban kettős elköteleződés rejlik – sugallják a leírtak: a tetováló és vendége összhangba hozza egyéniségét a mintába forrasztva.

Ez tényleg egy különleges dolog, hiszen aki átélt már ilyesmit, hogy volt egy elképzelése, s az alapok elmondása után, a művészre bízta a megvalósítást, fantasztikus élményben volt része.

Kat történeteiből világosan kitűnik, hogy milyen sok barátot szerzett a munkája révén, hiszen a sok együtt töltött óra alatt elkerülhetetlen a másik megismerése, s barátság szövődése.

Az albumban bemutatott remekműveket olyan hírességek viselik magukon, mint Ewan McGregor, Billie Joe Armstrong, Linda Perry, a rapper Game, a humorista Bobcat Goldthwait. Ugyanakkor, kicsit bepillanthatunk a Miami Ink és az LA Ink kulisszái mögé is.

Van még egy igazán személyes része a könyvnek: Kat, nem mondva ki Nikki Sixx (Mötley Crüe) nevét, de őszintén vall kapcsolatuk kialakulásáról, a piálásról, az arról való együttes leszokásról, a szerelmi bánatról, az elengedés nehézségeiről, a ragaszkodásról, a miértekről – az eddigi legnagyobb szerelemről az életében.

Őt is megpróbálta az élet, míg elért odáig, ahol most tart: Hollywoodban a High Voltage tetováló szalon vezetője, a Wonderland nevű művészeti galéria- és butik alapítója, számos könyv szerzője, s egyedülálló parfümöket, sminkeket tervez a Sephorának.

Kat von D ebben a kötetben arra buzdít mindenkit, hogy legyen önmaga, és minden helyzetben vállalja a kockázatot, valamint a felelősséget a tetteiért.kat-von-d-mindent-vagy-semmit-2014

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük