CsajokMotoros divatTetkó a csajokon

Már a körmeidre is tetováltathatsz!

koromtetovalasTényleg elmondhatjuk, hogy most már bárhová varrathatunk magunkra tetoválást – a határ a csillagos ég. A körömtetoválás is divathóborttá vált, hiszen itt nem kell örökre dönteni, hanem amint lenő a köröm, vége a mintának…

A körömtetoválás ötlete egy divatgurutól származik – szól a fáma -, mégpedig Ambie Stapleton-tól. Christian Boyd tetoválóművész pedig megvalósította Ambie elképzeléseit – kitalálta, hogyan lehet a gyakorlatba ültetni.

Abból indultak ki, hogy a klasszikus manikűr már unalmas, megszokott dolog, bár ott is határtalan a színek, a minták, a formák tárháza, de azért csak érett már valami újítás a világ gyors változásai, divatirányzatai mellett.

A körömtetoválás teljesen fájdalommentes, állítólag olyasmi érzés, mintha masszíroznák a körmeinket. A köröm felszínét színezi át, nem sérti meg a felületét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az alkotás természetesen kopásmentes, de nem állandó, pedig tetoválás, hiszen ahogyan nő a köröm, s levágjuk, folyamatosan tűnik el a minta is.

De legalább, benne van a manikűrhöz hasonlóan, a változatosság lehetősége, hiszen ha lenőtt a köröm, újra rakathatunk rá valamilyen mintát.

Forrás: urbanplayer.hu
Fotó: needlenails/instagram

Kipróbálnád/kipróbáltad már a körömtetoválást?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük