CsajokHírekTetkó a csajokon

Színes szemek – szemgolyó tetoválás

szemgolyo-tetovalasÖnmagában is fájdalmas művelet a tetováltatás, de aki a szemei kötőhártyája alá varrat, nagyon bátor.

 

Ez a fenomenális ötlet egy svájci testmódosítónak, Howie-nak jutott az eszébe először, s meg is valósította pár bevállalós emberen.

A szem kötőhártyája alá juttatta be a festékanyagot, ami szépen lassan szétterült a hártya alatt és így beszínezte a szemet.

Nem lehetett tudni, hogy milyen mellékhatásai lesznek a beavatkozásnak, de a források szerint megúszták a páciensek, akik akár meg is vakulhattak volna…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Furcsa, borzongató érzés lehetett annak az embernek, akinek először csinálta meg Howie a tetoválást, hogy egy még kísérletezés alatt álló technikát próbálnak ki rajta. Valószínűleg ezért is mehetett bele, hiszen vannak emberek, akik megvesznek a bizarr érzésekért…

Egyébként Howie olyan különleges módosításokat végez, mint például a mellbimbó eltávolítása, vagy a masai harcosokéhoz hasonló fül.

Visszatérve a szemgolyó tetoválásra, kicsit vándoroljunk a térképen: egy brazil tetováló művész, Rodrigo Fernando dos Santos önmagának végezte el a műveletet, majd napokig festéket könnyezett. Ehhez aztán kell lélekjelenlét!

Nekem még pár évvel ezelőtt a kontaktlencse betétele is gondot okozott. Mindig hangoztattam: biztosan nem lennék rá képes, hogy hozzá érjek a szemgolyómhoz. És de!

Meg is lepődtem magamon, hiszen egy idő után már fel sem tűnt, mit csinálok. Simán megigazgattam a szemgolyómon a lencséket, ha nem sikerült jól berakni őket.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hajlandó lennék a szemgolyómra tetováltatni, mert ahhoz tényleg őrület és elszántság kell.

Írd le a véleményed erről a meghökkentő dologról!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük