fbpx

15. Nemzetközi Női Motoros Nap 2021.május 1.

Már csak egy hónap a 8. Női Motoros Napig

rilikepzes 2013Aki rendszeresen figyel minket a Facebookon, az valószínűleg már tudja a jó hírt, hogy ismét nem maradunk program nélkül a Női Motoros Napon.

 

Ahogy arról már korábban is írtam, ettől az évtől május első szombatjára tette át a rendezvény kitalálója, Vicki Gray a női motoros napot, hogy még többen részt tudjanak venni, minél többen motorozhassanak anélkül, hogy szabadságot kellene kivenniük.

Ez egyszerre jó is és rossz is, hiszen egy hét éves tradíció szakadt meg így, tehát nekünk is újra kell gondolnunk a programokat.

Szerencsére azonban mindig vannak segítőkész emberek,és a szerencse is gyakran mellénk szegődik. Nem utolsó szempont, hogy sokan szeretik a motoros csajokat, pláne, ha egyszerre jó sokan vannak.

A program még formálódik, alakul, de az már biztos, hogy az idei ingyenes vezetéstechnikai tréninget a RILI oktatói tartják nekünk az ORFK RSZKK pályáján május 3-án. A hely jó nagy, tehát miközben a társaság egyik része okul, a többiek akár dumálhatnak majd vagy bográcsozhatunk is. A program kitalálásában várom a további javaslatokat.

Délután, a tréning végeztével pedig egy közös motorozásra hívunk mindenkit. Eddig úgy néz ki, hogy az ORFK motoros rendőreinek kíséretével motorozunk majd el a Velencei tóhoz és vissza.

Mivel a május 1. miatt hosszú hétvégéről beszélünk, akik másfelé veszik majd az utat, azok se csüggedjetek. Mindenki menjen motorral! A motorozásról pedig ebben az évben is várjuk majd a képeiteket a galériánkba!

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x