EseményekMotorverseny

Kis Viki április óta nem ült motoron

h moto team kis viki 6Amíg Robert Muresan a román bajnokságban harcolt a jó helyezésekért, addig Kis Viktória és Bódis Richárd a MAMI kupa keretein belül, Kecskeméten tette ugyanezt.

 

A H-MOTO Team versenyzői ezúttal nem utaztak messzi európai pályákra, minden pilóta a hazája bajnokságában igyekezett megküzdeni a nagy meleggel és az ellenfelekkel.

Robert Muresan a tavalyi évben megnyerte a Román bajnokságot háromszoros futamgyőzelemmel, amire ez alkalommal is jó esélye van. Az első hétvégén sikerült az első helyen behoznia a H-MOTO által épített BMW-t, méghozzá új pályarekord (1.41.186!) felállításával a Motorpark Románia pályáján.

Kis Viktória már április közepe óta nem ült motoron, így nagyon várta a „visszatérést” a nehéz időjárási körülmények ellenére is:

„Izgatottan vártam a vasárnapot, mivel ez egyben a debütálásom is volt a MAMI kupában, a hétvége előtt még nem szerepeltem ebben a bajnokságban. Két kategóriában is indultam, ahol mindkét motor ismeretlen volt számomra. 125 cm3-ben és a robogósok között küzdöttem, nem csak az ellenfelekkel, de a nagy meleggel is. Sokat kivettek belőlem a versenyek, noha edzésben vagyok, azért motoron ülni és versenyezni az igazi terhelés – ennek megfelelően nagyon elfáradtam a nap végére. Összességében szuper volt a kecskeméti kiruccanás, hiszen újra motorozhattam, és 125cm3-ben abszolút 7., robogóban pedig a 4. helyen végeztem.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Bódis Richárd is a MAMI kupában szerepelt a szombati napon nagyon sikeresen, hiszen két futamgyőzelmet is begyűjtött:

„Nem indult zökkenőmentesen a szombatunk, a technika dadogott kicsit, ám a későbbiekben sikerült mindezt orvosolni. Az első edzés kihagyása után a többin az élen végeztünk, ami már jó előjel volt. A versenyen a nagy létszámú mezőnyben, ám a kicsi kecskeméti pályán a rajtnál beragadtam, de le tudtam dolgozni a hátrányom, sőt előnyt is sikerült kiépíteni a végére, így a győzelmet is megszereztük. A nap második futamán, az egyórás endurance-on szintén diadalmaskodtunk, ami azért is nagy öröm számomra, mert azzal a barátommal lehettem egy csapatban, akinek az indíttatására elkezdtem motorozni. Szeretném megköszönni a MAMI-nak ezt a remek hangulatú rendezvényt, a srácoknak a küzdelmet, a csapatomnak a segítséget!”

h-moto-team-kis-viki 1h-moto-team-kis-viki 2h-moto-team-kis-viki 3h-moto-team-kis-viki 4h-moto-team-kis-viki 5

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük