fbpx

Ozone Mama – Kanada és USA után Fonogram-díj

USA Ozone Mama gig2Alighogy hazatértek közép-európai turnéjukról, az Ozone Mama srácok azonnal rohantak is a reptérre, hogy a Canadian Music Week fesztivál meghívására toronto-i koncerteket adjanak, illetve szakmabeliekkel tárgyaljanak.

A zenei hét elteltével aztán autóba ültek, Gábor Andris gitáros tövig nyomta a gázt és meg sem álltak a New York állambeli Niagara Falls-ig, ahol két amerikai zenekar társaságában léptek fel.

Akadt rajongójuk, aki öt órát vezetett, hogy láthassa őket, a koncert sikerét pedig jelzi, hogy az amerikaiak azonnal szervezni is kezdték a folytatást.{loadposition cikkreklam}

A hetvenes évek rockzenéjét modern köntösbe bújtató Ozone Mama tavaly ősszel adta ki legújabb nagylemezét ’Sonic Glory’ címmel, mely itthon és külföldön egyaránt elnyerte a szakma és a közönség tetszését.

Friss hír, hogy a lemez jelenleg a Fonogram – Magyar Zenei Díj jelölését élvezi ‘az év hazai hard rock vagy metal albuma’ kategóriában.

A csapattal legközelebb június 4-én találkozhatunk az A38-on, a cseh Ghost Of You társaságában.

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások