HírekKultúraMotoros zene

Ozone Mama – Kanada és USA után Fonogram-díj

USA Ozone Mama gig2Alighogy hazatértek közép-európai turnéjukról, az Ozone Mama srácok azonnal rohantak is a reptérre, hogy a Canadian Music Week fesztivál meghívására toronto-i koncerteket adjanak, illetve szakmabeliekkel tárgyaljanak.

A zenei hét elteltével aztán autóba ültek, Gábor Andris gitáros tövig nyomta a gázt és meg sem álltak a New York állambeli Niagara Falls-ig, ahol két amerikai zenekar társaságában léptek fel.

Akadt rajongójuk, aki öt órát vezetett, hogy láthassa őket, a koncert sikerét pedig jelzi, hogy az amerikaiak azonnal szervezni is kezdték a folytatást.

A hetvenes évek rockzenéjét modern köntösbe bújtató Ozone Mama tavaly ősszel adta ki legújabb nagylemezét ’Sonic Glory’ címmel, mely itthon és külföldön egyaránt elnyerte a szakma és a közönség tetszését.

Friss hír, hogy a lemez jelenleg a Fonogram – Magyar Zenei Díj jelölését élvezi ‘az év hazai hard rock vagy metal albuma’ kategóriában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A csapattal legközelebb június 4-én találkozhatunk az A38-on, a cseh Ghost Of You társaságában.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük