fbpx

Goodbye MAMS!

broBulcsú Rezső lemondott minden betöltött tisztségéről.

 

A tegnapi napon a következő búcsúlevelet tette közzé Bulcsú Rezső a BR Organisation honlapján:

“Hát ez is elkövetkezett… Talán még van aki ellátogat az oldalamra, ezt a kis anyagot nekik szánom.

Több mint 30 éves szövetségi munka után hoztam meg a döntést, hogy minden, a MAMS-ban betöltött tisztségemről lemondok. A gyorsasági szakágvezetés mellett a Biztonságtechnikai bizottság vezetője és a Módszertani bizottság tagjaként sem kívánok a jövőben tevékenykedni.

Sőt, az Alpok-Adria Motorkerékpáros Únió alelnöki posztjától is megváltam (tekintettel arra, hogy erre a pozícióra a MAMS delegáltjaként kerültem).

A BR Organisation Kft. 2012-től nem lesz többé tagja a MAMS-nak, így azok, akik az elmúlt években nálunk váltottak licencet kérem keressenek más megoldást.

A hozzám eljutott információkból kiderül, hogy lázasan folyik a szakágvezető keresése. Remélem, hogy az egyesületek megtalálják a megfelelő személyt.

Aki pedig azon gondolkodik, hogy elvállalja ezt a feladatot, annak azt javaslom, hogy tájékozódjon. Nézzen utána, hogy mi a feladata, kötelessége és felelőssége a szakágvezetőnek. Csak akkor vállalja el a feladatot, ha mindezekkel tisztában van, és vállalni tudja.

Én a magam részéről sok szerencsét és sikert kívánok a leendő szakágvezetőnek.

Tekintettel arra, hogy várhatóan augusztusban megszűnik ez a website is, ezt most búcsú hírnek is szánom. Goodbye!”

Csak azt remélhetjük, hogy a megüresedett posztra olyan embert találnak majd, aki legalább ilyen elszántsággal és szakmai alázattal végzi majd munkáját, mint mindezidáig Rezső bácsi tette.

Olvassa az eredeti honlapon

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x