fbpx

Goodbye MAMS!

Bulcsú Rezső lemondott minden betöltött tisztségéről.

 

A tegnapi napon a következő búcsúlevelet tette közzé Bulcsú Rezső a BR Organisation honlapján:

“Hát ez is elkövetkezett… Talán még van aki ellátogat az oldalamra, ezt a kis anyagot nekik szánom.

Több mint 30 éves szövetségi munka után hoztam meg a döntést, hogy minden, a MAMS-ban betöltött tisztségemről lemondok. A gyorsasági szakágvezetés mellett a Biztonságtechnikai bizottság vezetője és a Módszertani bizottság tagjaként sem kívánok a jövőben tevékenykedni.

Sőt, az Alpok-Adria Motorkerékpáros Únió alelnöki posztjától is megváltam (tekintettel arra, hogy erre a pozícióra a MAMS delegáltjaként kerültem).

A BR Organisation Kft. 2012-től nem lesz többé tagja a MAMS-nak, így azok, akik az elmúlt években nálunk váltottak licencet kérem keressenek más megoldást.

A hozzám eljutott információkból kiderül, hogy lázasan folyik a szakágvezető keresése. Remélem, hogy az egyesületek megtalálják a megfelelő személyt.

Aki pedig azon gondolkodik, hogy elvállalja ezt a feladatot, annak azt javaslom, hogy tájékozódjon. Nézzen utána, hogy mi a feladata, kötelessége és felelőssége a szakágvezetőnek. Csak akkor vállalja el a feladatot, ha mindezekkel tisztában van, és vállalni tudja.

Én a magam részéről sok szerencsét és sikert kívánok a leendő szakágvezetőnek.

Tekintettel arra, hogy várhatóan augusztusban megszűnik ez a website is, ezt most búcsú hírnek is szánom. Goodbye!”

Csak azt remélhetjük, hogy a megüresedett posztra olyan embert találnak majd, aki legalább ilyen elszántsággal és szakmai alázattal végzi majd munkáját, mint mindezidáig Rezső bácsi tette.

Olvassa az eredeti honlapon

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x