fbpx

2012-es Harley-Davidson modellek

Harley Davidson xl883l 4A Harley-Davidson még nagyobb teljesítményt ígér 2012-re, hiszen az összes Softail és Túra modell megkapta a Twin Cam 103 blokkot, emellett két teljesen új modell is bemutatkozik.

A V-Rod 10. jubileumi kiadásával tiszteleg a nagy teljesítményű motor előtt, a Dyna Switchback átalakítható külsejével, leszerelhető szélvédőjével és túradobozaival hívja fel magára a figyelmet, míg a Night Rod Special átdolgozott külsőt és továbbfejlesztett üléspozíciót kapott 2012-re. A Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) modelljei közül az új, limitált darabszámban kapható CVO Road Glide Custom emelkedik ki, amely nagy teljesítményű túrázásra alkalmas.

A Harley-Davidson-nál hisznek abban, hogy minden eladott motor egyéniséggé válhat. Ebben segít az új H-D1 átalakító rendszer a tulajdonosoknak. A H-D1 rendszerben megtalálható az eredeti Harley kiegészítőket és extrákat tartalmazó lista nyomtatott és online formában, valamint a Fit Shop rendszer és a Harley-Davidson kereskedők átalakítási tanácsai. A H-D1 rendszer számtalan variációt kínál a sebesség szerelmesei számára, hogy mindenki megtalálja a motorjához illő, hozzávaló, stílusos és akár teljesítmény növelő kiegészítőjét.

A Harley-Davidson európai-, közép-keleti- és afrikai régióinak kínálata 2012-ben 29 modellre bővül, amelyek mindegyike generációkon átívelő tapasztalattal és a motorozásba vetett, sosem múló hittel készült.

Minden 2012-es Túra és Softail modell Twin Cam 103 blokkal felszerelt, a Blackline-t kivéve. Ez a motor 134 Nm nyomatékot ad le és körülbelül 6 százalékkal többet mint az előző Twin Cam 96-os blokk. A Twin Cam 103-as blokk speciális hajtókarral és automatikus dekompresszor rendszerrel szerelt, amelynek jelzése az oldal- és gyújtásdeklin, továbbá a légszűrőn is megtalálható. A Night Rod Special újításai közé tartozik a hátsó sárvédő, a könnyebb kerekek, az átdolgozott futómű és az átalakított ergonómia. A Harley-Davidson idén ünnepli a V-Rod erőgépek 10. jubileumát, melyet egy új, ezüst fényezéssel ellátott kiadással ünnepel a cég, ami még jobban kiemeli az alumínium idomokat és az olyan eredeti V-rod stílusjegyeket, mint a 2002-es vízhűtéses Revolution V-Twin blokk. Minden V-Rod modell 10. jubileumi jelvénnyel láttak el.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x