MotorbemutatóMotorok

2012-es Harley-Davidson modellek

Harley Davidson flstfb 5Az új Dyna Switchback a kemény dobozos, szélvédős túramotor és a könnyen kezelhető Dyna vázba épített Twin Cam 103 blokk teljesítményének ötvözete, amely a levehető oldaltáskával és szélvédővel kiváló túra motorként funkcionál. Ám csillogó lámpa idomával, 5-küllős mart alukerekeivel és alacsony ívű kormányával pár perc alatt utcai motorrá alakítható. Ez a Harley legfrissebb koncepciója, mellyel az új Switchback két motort egyesít egyben.

A Blackline-t kivéve minden Harley-Davidson Softail modell 2012-re megkapta a forradalmi teljesítményű Twin Cam 103 blokkot. A Fat Boy-t és a Fat Boy Special-t új kormánnyal látták el a kényelmesebb üléspozícióért.  A mélyített, nyíl alakú ülésformának köszönhetően a Fat Boy Special motor a vezetőt még jobban a “motorba” ülteti.

Az új belső-nélküli krómozott falú, mart felni pedig a Softail Deluxe modellen található. Az új Twin Cam 103 erőforrás magabiztos teljesítmény nyújt az előzéshez minden Harley-Davidson túra modell esetében. A Touring modelleken olajhűtővel szerelt a Twin Cam 103 blokk, de az ABS fékrendszer és a biztonsági riasztó minden modellen széria felszereltség.

A Harley-Davidson Sportster család hét új 2012-es modellel célozza meg a fiatalos motorosokat, a verseny hangulatú XR1200X-től az átalakítható SuperLow-n át a Dark Custom stílusú Iron 883 és Nightster modellig. Az új CVO Road Glide Custom egyike a négy limitált gyártású 2012-es Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) modellnek, melyek mind különleges fényezésű, ragyogó krómozású kiegészítőkkel és kiváló hangzású audio-rendszerrel, valamint nagy teljesítményű V-Twin blokkal felszerelt Harley-Davidson motorok.

A CVO Road Glide Custom egy “hot-rod” túrázó vázra rögzített fejidommal, füstözött Wind Splitter szélterelővel, kiváló hangzású Harman/Kardon audio-rendszerrel és azonos fényezésű alacsonyított üzemanyagtankra szerelt műszerekkel.

Harley Davidson flhtcu 5Harley Davidson vrscdx 15Harley Davidson vrscdxanv 4

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük