EseményekHírekMotoros találkozó

Írd fel a naptáradba: Harley & Burger augusztus 15-én!

harley and burger bike show cimlapIdén augusztus 15-én 5 éves a Free Chapter, de nem csupán ez az apropója annak a laza motoros, hamburgerezős motoros délutánnak, amire minden motorost szeretettel várnak Zsámbékon.

Mikor alakult a motoros klubotok?

Szemenyei László: – A Free Chapter 2015 ben alakult 8 alapító taggal. A tagok a HOG Budapest Chapterből léptek ki, mert egy szorosabb baráti klubot szerettünk volna. Elképzelésink között szerepelt egy jól működő és igazán motorozni szerető baráti csapat kialakítása.

Ehhez a tervünkhöz (ahhoz, hogy hivatalosan is felvarrót hordhassunk) felkerestük a nemzetközileg is levédetett és elfogadott Free Chapter bordeaux-i központját. A bekerülés nem volt könnyű, de mire a bemutatkozási szűrőn keresztül mentünk, nagyon szoros baráti kapcsolatok alakultak ki a már régebb működő klubokkal.

A lengyelországi Free Chapterrel azóta is télen-nyáron havi rendszerességgel tartjuk a kapcsolatot.

Hány taggal működik jelenleg a klub?

Sz.L.: – Jelenleg 16 főre redukálódott a létszám (21 tagunk volt még tavaly ) igazi, hasonlóan gondolkozó emberekből…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nők is lehetnek tagok?

Sz.L.: – Jelenleg női tagunk nincs és ezt (sajnos) közgyűlési határozatba is foglaltuk, hogy az egyesület szavazó, teljes jogú tagja csak férfi lehet. Lányok csak utasként, vagy saját motorral Ladies of Free Chapter felvarrókkal a mellényükön vehetnek részt az egyesület zárt körű rendezvényein.

Ha jól sejtem, a tagság feltétele egy bizonyos motormárka birtoklása is.

Sz.L.: – Ahogy ezt a nemzetközi Chartánkban is elfogadtuk, tagjainknak minden esetben Harley-Davidson motorkerékpárral, érvényes forgalmival és HOG tagsággal kell rendelkezniük…

Hivatalos formában működtök vagy a Free Chapter egy motoros baráti társaság?

Sz.L.: – A klub alapításához egyesületet alapítottunk a kezdetekkor 8+2 külsős fővel, hivatalosan, ahogyan azt törvényileg kell.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük