EseményekMotoros túra

Félország-túra Sportsteren

lorentura55Utáljuk a túlszervezettséget, de volt pár dolog, amit biztosan tudtunk idei nyaralásunkkal kapcsolatban.

Az első, hogy – mi mással? – kizárólag motorral vagyunk hajlandóak bárhova is mozdulni. A második: idén kizárólag Magyarországon akarjuk tölteni nyaralásunkat.

Az egy helyben topogás, napokig strandon aszalódás nem a mi műfajunk, így eleve csakis túra jöhetett szóba. Tizenhét évi vadkempingezés után, ötletet lopva, mi is felidéztük az ország különböző pontjain élő barátok, haverok meghívását, majd ezt az egészet vegyítve egyéb lehetőségeinkkel, egy nyugatról induló, és Észak-Magyarországot bejáró túra terve rajzolódott ki előttünk. Dátumszerűen a nagyjából tíznapos túra startja és végcélja is egy-egy motoros találkozó volt.

Egy július végi pénteki nap, első úti célunk Fertőszentmiklós, Acélkerék buli. Természetesen az előtte hetekig tartó szárazságot és ezer fokot induláskor felváltotta az eső. „Minek az esőruha, alig esik” gondolattal sikerült combtőig elázott farmerben, és vizes dzsekiben Zalaegerszegről Fertőszentmiklósra érni.

Szerencsére ott már nem esett, és hideg sem volt, így komfortérzetünk szinte teljesen helyreállt egy zoknicsere után. Este élmény volt újra hallani a saját dalok mellett klasszikus blues nótákat játszó soproni Blues Floor zenekart, akik énekesnőjük igazolt távolléte miatt – gyermeke született – új énekessel, egy fiatal sráccal léptek színpadra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!

Nem okoztak csalódást, és mi már hallottuk is botfülünkkel, milyen rendkívüli énekes párost alkothatnának Gabi visszatértével. Őket a Rockin’ Rock Cats követte. Most mit mondjak?! Egyszerűen nem láttam még Lacáékat rossz, szenvtelen koncertet játszani. Most sem. Fergetegesek voltak!!!

lorentura46

Másnap nehogy hiányérzetünk támadjon, újra csepergett, váltakozva az olykor vakító napsütéssel. A közel két évtizednyi találkozókra járás sem változtatott minket felvonulóssá, játékokban résztvevőssé, így gondoltuk kicsit szétnézünk a környéken.

Nincs még vége, lapozz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük