fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Barbalics Tünde: meglesz, meg kell lennie!

Barbalics Tünde motoros csaj

Gyerekkorom óta valami furcsa érzés tölt el, ha meglátok vagy hallok egy motort: libabőr és társai. Egyszerűen lenyűgöz a motoros világ.

Viszont nekem se a családban, se baráti körömben nincs motoros, így eddig maradt ez a csendben csodálós érzés. Eddig anyagilag sem volt lehetőségem belekezdeni, vagy akár egy motort magamnak venni. Most nem rég viszont megadatott a lehetőség, rögtön éltem is vele.

Suliba iratkoztam, most végzem az A kategóriás jogsit. Aztán jött a keresgélés, milyen motor legyen. Rengeteget olvasgattam neten, hogy milyen motor jó kezdésnek. Aztan egyszer csak elém került egy hirdetés az én kék csodámmal. Azonnal beleszerettem: egy Suzuki GS500.

Sokaig csak állt a garázsban, aztan az első pár rutin órám után rá mertem ülni. Szuper jó motor, könnyen kezelhető nekem, mint kezdőnek tökéletes.

A legnépszerűbb női motorkerékpárok

A rutint egy Honda Horneten csinaltam végig. Hát had ne mondjam, teljesen elcsábított. Most városban egy Yamaha XJ600-zal megyek, messze ez a legkényelmesebb eddig. De ez még csak 3, remélem lesz lehetőségem minél több motort kiprobalni, megtapasztalni mi is az, amit én valójában keresek.

Még pár nap, és remélhetőleg kezdhetem meghóditani a világot, motoros társaságokat felkutatni.

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x