HírekMotorbemutatóMotorok

Az Indian Motorcycle bemutatta az Indian Scout következő evolúcióját

Az Indian Motorcycle, Amerika első motorkerékpár-vállalata bemutatta az ikonikus Indian Scout következő evolúcióját. Az autentikus Scout DNS-t felhasználva a 2025-ös Indian Scout modellcsalád páratlan történetére épül, öt modellel, három felszereltségi szinttel és több mint 100 Scout családi kiegészítővel a végtelen személyre szabhatóság érdekében.

Az Indian Motorcycle gazdag történelmét ünneplő gyökerekkel az új Scout család az ikonikus amerikai dizájn, a teljesítmény és az irányíthatóság legendás egyensúlya és az új, motoros-központú technológia egyedülálló kombinációját kínálja.

A széleskörű motoros kutatások és meglátások alapján kifejlesztett Indian Scout magabiztos teljesítményt, használható technológiát és a kategóriájában vezető motoros kényelmet kínál. Az iparág legalacsonyabb ülésmagasságával az Indian Scout magabiztos vezetési pozíciót, valamint sportos és stabil kezelhetőséget biztosít. Az ABS a teljes modellcsaládban bizalmat ébreszt a vezetőben és növeli a fékezési képességet, míg a Traction Control és a Ride Modes egyes modellekben személyre szabott vezetési élményt kínál egy gombnyomással.

“A Scout minden idők legikonikusabb amerikai cruiser modellje, és az Indian Motorcycle márka szinonimája” – mondta Mike Dougherty, az Indian Motorcycle elnöke. – “A legkelendőbb modellünk, a Scout már régóta alapdarabja a kínálatunknak. És bár a motorosok világszerte szeretik a jelenlegi Scout kínálatot, izgatottan várjuk, hogy a következő szintre lépjünk, és folytassuk a fejlődését egy erőteljes modellkínálattal, amely megfelel a globális motoros közösségünk különböző igényeinek.”

“A Scout következő evolúciójának tervezési munkálatait vezetni egy valóra vált álom” – mondta Ola Stenegärd, az Indian Motorcycle terméktervezési igazgatója. – “Legfőbb prioritásunk az volt, hogy megőrizzük a Scout ikonikus névadóját, és biztosítsuk, hogy az új modellcsalád ugyanolyan időtálló legyen, mint az összes elődje. Számunkra elengedhetetlen volt, hogy letisztult maradjon, kövesse a Scout ikonikus vonalait, és olyan csomagot alkossunk, amely zökkenőmentes testreszabhatóságot kínál. Ennek elérése érdekében minden az acélcsöves vázzal és a teljesen új, V-Twin motorral kezdődött.”

A vadonatúj Indian Scout szíve egy teljesen újratervezett 1250 köbcentiméteres, folyadékhűtéses, V-Twin motor – a SpeedPlus 1250. Akár 82 kW teljesítményt és 109 Nm nyomatékot biztosít, így minden Indian Scout éles gyorsulást és kiváló előzési teljesítményt kínál. Az elektronikus üzemanyag-befecskendezés egyenletes üzemanyag-ellátást biztosít a finom gázreakció érdekében, míg a hatfokozatú, érzékeny sebességváltó a sportos motorozáshoz könnyen elérhetővé teszi a teljes teljesítményt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“A Scout egy szeretett modell, a legikonikusabb és legtörténelmibb modell a kínálatunkban, amely a világ minden tájáról minden típusú motoros, férfi és női motoros körében egyaránt visszhangra talál” – mondta Ben Lindaman, az Indian Motorcycle termékigazgatója. – “A jelenlegi Scout 10 évvel ezelőtti bevezetése óta a középkategóriás cruiserek szegmense fejlődött. Rengeteg kutatás elvégzése után a motorosok meglátásai vezették a fejlesztéseinket, amelyek a Scout ikonikus stílusát, a kategória vezető teljesítményét és az új, motoros-központú technológiát helyezték előtérbe.”

Az Indian Motorcycle három területre összpontosította erőfeszítéseit egy olyan amerikai ikon kifejlesztése érdekében, mint az Indian Scout. Az első és legfontosabb, hogy az új Scoutnak meg kell őriznie a legendás formatervezési DNS-t. A motorosok egyöntetűen szeretik az Indian Scout kinézetét és stílusát. Ezután az Indian Motorcycle úgy alakította ki a termékcsaládot, hogy az megfeleljen a motorosok sokféle csoportjának igényeinek.

A könnyű súly és az alacsony, 680 mm-es ülésmagasság fürge kezelhetőséget biztosít, és bizalmat ébreszt a motorosban. A harmadik prioritás a vadonatúj Indian Scout tervezésekor a technológia volt. Míg 10 évvel ezelőtt a motoros-központú technológia nem volt prioritás a motorosok számára, ma már az. Az új, 2025-ös modellévi modellkínálat számos technológiai csomagot kínál – széles árkategóriát kínálva a motorosoknak, és lehetőséget biztosítva arra, hogy az iparág legmodernebb technológiájával rendelkező járművet válasszanak.

A teljesen új, az alapoktól kezdve épített platform, a 2025-ös Indian Scout modellcsalád öt modellből és három felszereltségi szintből áll – így biztosítva, hogy a motorosok sokféle stílusa és árfekvése számára is megtalálható legyen a megfelelő stílus és árkategória.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük