HírekMotorbemutatóMotorok

Az Indian Motorcycle Roadmaster Elite egyesíti a csúcskategóriás kifinomultságot a fenyegetően feketére festett stílussal

Indian Motorcycle Roadmaster Elite 2024

A 2024 Roadmaster Elite egyedi ihletésű, háromtónusú Indian Motorcycle Red fényezéssel, előkelő felszereltséggel és kivitelezéssel, valamint világszínvonalú túraképességekkel kerül a szalonokba.

Az Indian Motorcycle, Amerika első motorkerékpár-gyártó cége bemutatta legújabb Elite modelljét – egy olyan Roadmastert, amely a magas szintű kifinomultságot, az előkelő felszereltséget és kivitelezést, valamint a világszínvonalú túraképességeket ötvözi. Az Indian Motorcycle úgy tervezte a 2024 Roadmaster Elite modellt, hogy autentikus, egyedi ihletésű festést kínáljon a motorosoknak, akik szeretnének feltűnést kelteni és kitűnni a tömegből.

Az Indian Motorcycle 1904-ben mutatta be először a márka ikonikus Indian Motorcycle Red festését. Ma a márka izgatottan tiszteleg ikonikus színe előtt egy teljesen új Indian Motorcycle Red háromtónusú, prémium candy fényezéssel, amely élénk és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít. Ennek érdekében az Indian Motorcycle az iparág két legelismertebb egyedi festőműhelyével, a coloradói Gunslinger Custom Paint (GCP) és a wisconsini Custom Painted Vehicles (CPV) festőműhelyekkel működött együtt. Az Indian Motorcycle és a GCP és a CPV közötti partnerség a hitelesség extra rétegét biztosítja, mivel a két festőműhelyt széles körben keresik a motorosok az ország minden tájáról az egyedi, egyedi motorkerékpárok festésére.

“Az Elite modelljeink az összes termékünkre vonatkozó hihetetlenül magasra tett lécet még magasabbra emelik, és valami még exkluzívabbat kínálnak azoknak a motorosoknak, akik szeretnék, hogy motorjuk minden más motorosnál jobb legyen az utakon” – mondta Aaron Jax, az Indian Motorcycle alelnöke. “Az új Roadmaster Elite-ben azt szeretem, ahogyan a történelmi Indian Motorcycle Red színét vettük, és egy keményebb, gonoszabb hozzáállást adtunk neki a feketére festett stílussal”.”

Indian Motorcycle Roadmaster Elite 2024

“A tervezőcsapatunk mindig izgatottan dolgozik az Elite modelleken, mert lényegében megkapjuk a kulcsokat, hogy megtervezzük a saját egyedi motorunkat, de egyetlen egy helyett több száz lesz elérhető világszerte” – mondta Ola Stenegärd, az Indian Motorcycle terméktervezési igazgatója. “Minden egyes új Elite modellel végigvonszoljuk a custom bike trendeket, hogy valami olyat alkossunk, ami nemcsak aktuális és releváns, hanem hitelesen illeszkedik az Indian Motorcycle márkához, és kiegészíti az egyes modellek eredendő DNS-ét.”

A világszerte mindössze 350 darab elérhető a hihetetlenül egyedi stílusú 2024-es Roadmaster Elite-ből, ezzel ez a motorkerékpár a stílus és az exkluzivitás csúcsa. Minden Roadmaster Elite exkluzív Elite jelvényekkel van ellátva, beleértve az egyedileg számozott középkonzolt, amely egy 1904-es Indian Camelback sziluettjével van ellátva – ez volt az Indian Motorcycle első modellje, amely az Indian Motorcycle ikonikus vörös festékével debütált.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Indian Motorcycle Roadmaster Elite 2024

A Roadmaster Elite lenyűgöző túraképességeihez prémium felszereltség járul – a személyre szabhatóság és a kényelem Elite-szintjét nyújtva. Ezek az Elite funkciók a következőket foglalják magukban:

 • Tri-Tone Candy festés – az Indian Motorcycle Red Candy, a Dark Indian Motorcycle Red Candy és a Black Candy olyan prémium festést biztosít, amely a múlt és a jelen custom motorjaiból merít ihletet. Kézzel festett Championship Gold tűcsíkokkal kiegészítve és az iparág két legjobb egyedi festőműhelye, a GCP és a CPV által befejezve, minden egyes motor elkészítése több mint 24 órát vesz igénybe.
 • Elite márkajelzés és grafika – Exkluzív jelvények, amelyek csak egy Elite modellhez méltóak, a versenyzők kiemelkednek a tömegből a prémium illeszkedéssel és kivitelezéssel.
 • PowerBand Audio with Bass Boost – A 2023 őszén bevezetett Indian Motorcycle PowerBand Audio with Bass Boost 50%-kal hangosabb hangzást biztosít az első burkolatban, a nyeregtáskákban és a túracsomagtartóban elhelyezett 12 hangszórón keresztül, még több basszussal a széria hangrendszerekhez képest.
 • Pathfinder Adaptív LED fényszóró – Az Indian Motorcycle Adaptív LED fényszóró még nagyobb megvilágítást biztosít a széria fényszórókhoz képest. A szabadalmaztatott, élvonalbeli technológia a motor dőlésszögének figyelésével javítja a motoros látási viszonyait, így optimalizálva az út megvilágítását.
 • Fényes fekete műszerfal – Minden a részletekben rejlik, mivel a Roadmaster Elite teljesen fényes fekete festett műszerfalat tartalmaz – tiszta illeszkedést és kivitelezést biztosítva, amelyet a motorosok elvárnak és értékelnek az Elite modelleknél.
 • Polírozott vezetői és utasoldali fejidom padlólemezek – Ezek a tágas padlólemezek nem csak kényelmet biztosítanak a hosszú túraútvonalakon, hanem extra részletgazdagságot és stílust is nyújtanak.
 • Színben illeszkedő varrott fűtött és hűtött ülés – A Roadmaster Elite színben illeszkedő varrott ülése exkluzív stílust kölcsönöz a nagy teljesítményű, kényelmes túraülésnek. Akár nyár közepén, akár késő ősszel motorozik, a Roadmaster Elite ülés fűtési és hűtési funkciói jelentősen javítják a vezető és az utasok kényelmét.
 • Sötétített Flare szélvédő – A feketére festett, fenyegető stílushoz illeszkedő színezett Flare szélvédő a széria szélvédőkhöz képest fejlett szélvédelmet biztosít. Alacsony profilú, elektronikusan állítható, hogy a legjobb szélvédelmet biztosítsa minden magasságú motoros számára.
 • Fekete utas karfák – Az utasok karfái prémium kényelmet biztosítanak az utasoknak, ideálisak a hosszú túrákhoz.
 • Háttérvilágítású kapcsolókockák – A Roadmaster Elite hátulról megvilágított kapcsolókockái megkönnyítik a kerékpár kézi vezérlőinek éjszakai megtekintését és kiválasztását – ez egy prémium tulajdonság egy prémium, Elite túragéphez.
 • 10 küllős precíziós megmunkált kerekek – A 10 küllős precíziós megmunkált kerekek új gépészeti mintázatot vezetnek be a Roadmaster Elite-en. Kifinomult, miközben még mindig rengeteg tartással bírnak.
Indian Motorcycle Roadmaster Elite 2024

A 2024 Roadmaster Elite tavasszal kezdi meg a kereskedőkhöz való szállítást. A motorosok többet megtudhatnak a helyi Indian Motorcycle márkakereskedésükben vagy az IndianMotorcycle.eu weboldalon.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük