Nemzetközi Női Motoros Találkozó – MTC FELIX ARBA 2024

Nemzetközi Női Motoros Találkozó - MTC FELIX ARBA 2024

Mikor

2024/05/31 - 2024/06/02    
Egész nap

Hol

Rab
Rab, Rab

Esemény típusa

Nemzetközi Női Motoros Találkozó – MTC FELIX ARBA 2024

 

MTC FELIX ARBA 2024
Nemzetközi női motoros rendezvény
Az MTC FELIX ARBA a női motorosok nemzetközi motoros rendezvénye.
MINDENKIT, aki támogatni szeretné a női motorosokat, szeretettel várunk. A rendezvény fő eseménye egy divatbemutató Rab szigetén és kizárólag nőknek van fenntartva!
Az idei rendezvényen a regisztráció minden résztvevő számára kötelező, a többi látogató számára azonban nem kötelező, de a regisztrációval bizonyos előnyökhöz juthatunk.
– REGISZTRÁCIÓ DÍJ – a regisztrációs díj 20 euró személyenként.
A https://forms.gle/o3d3f7kztxkYaEkt9 online űrlapon keresztül történő regisztrációval és a regisztrációs díj befizetésével minden személy megkapja a következőket:
– kedvezőbb szállásdíj
– akár 20%-os kedvezményt számos étteremben
– póló az esemény logójával
– idegenvezetéssel kísért túra a régi városközpontban
– Bárki, aki szeretne a hétvégére Rabba jönni és élvezni ezt a rendezvényt, vendégként regisztrálhat. Aki vendégként regisztrál, függetlenül attól, hogy milyen módon érkezik, és befizeti a regisztrációs díjat, minden említett kedvezményt megkap.
– A vendégek/látogatók szabadon és regisztráció nélkül is érkezhetnek, de ebben az esetben maguk döntenek a szállásról, és nem részesülnek kedvezményben az éttermekben.
– Jelentkezni az online űrlapon keresztül lehet: https://forms.gle/o3d3f7kztxkYaEkt9.

A regisztrációs díj befizetése és az online regisztráció után kap egy linket a bérlők listájával, fényképekkel és a szállás és a helyszín leírásával, és kiválaszthatja, hogy melyik szálláshelyre szeretne menni, és saját maga felveheti a kapcsolatot a bérlőkkel, és elintézheti a fizetést, az előleget és minden mást.
_________________
Tekintettel arra, hogy 2024.5.30-án, csütörtökön a nemzeti ünneppel, valamint a Corpus Christi ünnepnap és a munkaszüneti nappal egy időben, minden érdeklődő, aki korábban érkezik Rabra, már csütörtöktől igénybe veheti a regisztráció minden előnyét. A nemzeti ünnepen, 30.05. Rabon a híres rabi íjászok lovagi játékai kerülnek megrendezésre, és mindenki, aki ezen a napon érkezik, élvezheti ezt a történelmi látványosságot. Ezen kívül különleges program lesz egy helyi étteremben Rabban. További információk hamarosan.
_________________
Azokat a látogatókat és kísérőket is szívesen látjuk, akik nem kívánnak regisztrálni és nem fizetik ki a regisztrációs díjat, de nem tudják igénybe venni a regisztrációval járó kedvezményeket.
_________________
ÜDVÖZLI PARTY
Pénteken 31.5. a Forum pubban (Donja ulica, Rab) 22:00 órától.
__________________
MOTO SHOW
A rendezvény különleges attrakciója a motorkerékpár-bemutató, ahol a Benelli, a CF Moto és a Zontes bemutatja motorkerékpárjait! Összesen mintegy 20 modell, amelyeket megtekinthet és tesztvezethet Rab környékén.
A Moto Show-t június 1-jén, szombaton 9:00 órától tekinthetitek meg a Szent Kristóf utcában.

_________________
KÉZMŰVES SÖRFESZTIVÁL
A rendezvény részeként egy másik különleges attrakcióval, a Craft Beer Festtel is készülünk, ahol összesen négy kézműves sörfőzde mutatkozik be, amelyek közül három Horvátország keleti részéről, Szlavóniából és egy helyi, Rab szigetéről érkezik. Miután a nők a Rab-szigeti felvonulásra mennek, a látogatók férfi része szórakozva nézheti a kiállított motorkerékpárokat és kóstolhatja a kiváló kézműves söröket.
Sörfőzdék: Funky Brewery, Valens, Black Hat és Rabska pivovara.
_________________
ROCK FESZT
Szombaton 1.6. este ugyanezen a téren rockkoncertet tartanak. A koncert nyitott és ingyenes minden résztvevő és vendég, turista és rabljai lakos számára.
Három nagyszerű zenekar lép fel: COTA G4, JELUSICK, SOUTHERN CROWD. A rock látvány garantált!
A koncert keretében továbbra is kaphatók lesznek horvát kézműves sörök.
_________________

INT. NŐI MOTOROSOK RENDEZVÉNYE
A központi esemény a női motorosok találkozója és felvonulása, amely ezúttal a rabi Szent Kristóf térről indul 13:00 órakor, a gyülekező a téren 11:00 órakor kezdődik.
A felvonulás 11 órakor indul és Loparba hajt, ahol pihenő és frissítők várják a résztvevőket. Ezután a felvonulás a Pudarica strandra és a Santos strandbárba folytatódik, ahol úszás, napozás, koktélok… A strandra való megérkezés 16:00 óra körül várható, és ez egyben a felvonulás vége is. A Rabba való visszatérés egyéni.
TURISZTIKAI TÚRA A RÉGI VÁROSKÖZPONTBAN
Vasárnap délig a város idegenvezetőkkel történő turisztikai városnézésre van fenntartva. A túra során meglátogatják az Rpa Tortaházát és az Rpa Nyilasok Egyesületét.
(Május 30-án, csütörtökön, a nemzeti ünnepen a Szent Kristóf téren a rabi nyilasok lovagi játékát lehet megtekinteni.)

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt