Hírek

Ajánld fel adód 1%-át jótékony célra!

egyszazalekVállalkozásoknak február 20., magánszemélyeknek május 20. a határidő, amíg leadhatják nyilatkozatukat az adónk 1%-ának jótékony célú felajánlásáról. Ha még nem döntöttél, hogy kinek segíts idén, íme egy rövid lista.

Fontos!

A rendelkezés csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig a saját azonosító jeledet pontosan tünteted fel. A lezárt borítékot május 20-ig kell eljuttatni az Adóhivatalhoz postán, személyesen vagy az adóbevallásával együtt. Amennyiben az adóbevallást a munkahely készíti, akkor a rendelkező nyilatkozatot a munkahelyeden is leadhatod.

A Pirates Family MC minden évben a rászoruló, balesetben megsérül motorosokat támogatja mind az 1%-okból összegyűlt pénzzel, mind az őszi jótékonysági bulijuk bevételével. Idén ismét azt ígérték, hogy Melinda – a több mint harminc hónapja kómában fekvő, motorbalesetben megsérült lány – édesanyjának, Marikának segítenek, hogy folytathassa a küzdelmet kislánya életéért.

Fekete Horgony MC
Adószám: 18353389-1-03

A Simson Klub Magyarország az 1%-okból befolyó összeget olyan dolgokra fordítja, ami a klubtagoknak és az egyesületnek is jó, és természetesen hivatalosan is beszámolnak minden fillér helyéről. A felajánlásokból kapott összeg egy részét mindenképp közhasznú tevékenységre fordítják. A Simsonális (a klub márkatalálkozója) költségvetése is részesül belőle, és a klub honlapját érintő fejlesztésekre is nyílik lehetőség.

Simson Klub Magyarország
Adószám: 18251122-1-43

Ha nem tudjátok kinek adni az adótok 1 %-át, kérlek adjátok a Becman Motorsport egyesületnek. Becman megígéri, hogy a befolyó összeget  semmilyen jótékony célra nem fordítják, kizárólag gumifüst és kipufogógáz formájában juttatja a légkörbe a ti szórakoztatásotokra! 😀

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Becman Motorsport egyesület
Adószám: 18449871-1-05


No.1 Mini és Motoros Team, ahogy a neve is mutatja, minimotorosokat képez, ami a gyorsasági motorversenyzés utánpótlásának az alapját is jelenti. A szervezet szerény összegekből gazdálkodik, ezért nagy segítség lenne számukra, ha a kasszába befolyna némi pénz, amiből a gyerekeknek felszerelést biztosíthatnának.

No.1 Mini és Motoros Team
Adószám: 18098389-2-41

Az Alapítvány a Macskákért egyik regisztrált tagunk, Bömci szívügye. Az alapítvány nem a motorosoknak segít, hanem a bevételeit a menhelyi és befogott kóbor macskák állatorvosi ellátására és ivartalanítására, védőoltásukra, ivartalanítási akciók támogatására, a helyes bánásmódról, a macskák szükségleteiről szóló iskolai nevelési programok megszervezésére, a gazdátlan macskáknak átmeneti szállást nyújtó aktivisták anyagi támogatására, a macskák megbecsülését, a helyes bánásmódot elősegítő macskavédelmi kiadványokra fordítja.

Alapítvány a macskákért
Adószám: 18011476-1-41

A Forrás Egyesület tagjai főként pszichésen sérült emberek, valamint velük foglalkozó szakemberek, önkéntes segítők. Pszichés problémákkal átmenetileg bárki szembesülhet – amit akár munkahelyünk, családtagunk elvesztése is okozhat-, tehát ez a probléma nem jelenti automatikusan az elmebetegséget, ahogy azt sokan tévesen gondolják. Az egyesület 1990-es megalakulása óta működteti alapító programját a Teaházat, de szerveznek közösségi- és rekreációs programokat, és művészetterápiával is segítenek a rászorulóknak. Az egyesület tevékenységéről xta tud bővebb felvilágosítást adni.

„FORRÁS”
Pszichés Problémákkal Küzdőket Támogató Egyesület
Adószám: 19270373-1-20

A Csömöri Állatvédő Civil Szervezet 2009-ben az végre önállóan is jogosult lett az adó 1% gyűjtésére.Soha ezelőtt nem volt olyan nagy szükségük a támogatásra, mint az idén, ugyanis a menhelynek el kell költöznie! Azt kérik, aki teheti, ajánlja fel részünkre adója 1%-át, hogy minél több kutyusnak adhassanak reményt, hogy azok egy új, szebb, komfortosabb helyen várhassák sorsuk jobbra fordulását.

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet

adószám: 18712397-1-13

Mindegyik fent felsorolt alapítvány vagy egyesület hálásan fogadja a felajánlásokat. Már pár ezer forinttal is segíthetünk, és amennyiben nem adjuk le nyilatkozatunkat, az a pénz az államhoz kerül. Tehát ha még nem döntöttél, válassz a fentiek közül, töltsd ki a nyilatkozatot, és segíts azokon, akik rászorulnak!

Ha tudomásod van más motorosokat érintő nonprofit szervezetről, amely szívesen fopgadná az 1%-ok felajánlását, az adatokat küldd el emailen, hogy felvehessük erre a listára.Becman plakatcsomor logo

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük