fbpx

A CBR1000RR-R Fireblade SP 30th Anniversary és az ADV350 volt a Honda standjának két fő modellje a 2021-es Milánói Motorkiállításon

A Hornet

Honda illetékesei örömmel jelentették be, hogy a világszerte népszerű Hornet nemsokára visszatérhet a vállalat termékválasztékába. Az 1998-ben bemutatott, japán streetfighter lélegzetelállító megjelenésről, teljesítményéről és fordulékonyságáról vált híressé, így nem meglepő, hogy újkori változata is lenyűgözi a motorkerékpárok rajongóit.

A kiemelt helyre állított 3D-s vetítő nemcsak a jövő tárja a látogatók elé, hanem a korábbi Hornet-nemzedékek emlékét is feleleveníti. Bárhogy is, a Honda standja egyértelműen arról árulkodik, hogy minden eddiginél változatosabb és izgalmasabb kínálattal készül a japán iparóriás.

Az új és megújult modellek mellett számos új fényezésben pompázó Honda is megmutatja magát Milánóban:

SH125i és SH150i

Két vadonatúj szín és kortárs, sportos stílus teszi kelendőbbé az SH125i-t (a legnagyobb példányszámban eladott robogó Európában 2021-ben) és az SH150i-t. A Matt Pearl Cool White és Matt Rock Grey kivitel egyaránt exkluzív, különösképp, hogy SH-embléma került a padlóra, továbbá piros SH-matrica az idomzatra és ezüst díszcsík a fejidomra.

X-ADV

A világ első kétkerekű SUV-jaként emlegetett X-ADV három új színben rendelhető 2022-ben: Matt Ballistic Black Metallic, Matt Iridium Grey Metallic és Harvest Beige.

Forza 125 and Forza 350

A Honda két sportos GT-robogója, a Forza 125 és a Forza 350 is új fényezéseket kapott 2022-re. Előbbi Pearl Falcon Grey és Matt Pearl Pacific Blue tónusban, utóbbi Matt Carnelian Red Metallic színben vadászik a vásárlókra.

CB650R és CBR650R

A négyhengeres, középsúlyú, meztelen CB650R esetében a Sword Silver Metallic jelenti az újdonságot, míg a Matt Gunpowder Black Metallic és Grand Prix Red festésű CBR650R-nél a frissített grafika hivatott elcsavarni a motorosok fejét.

CMX500 Rebel és CMX1100 Rebel

Európa legnagyobb példányszámban értékesített custom motorja, a CMX500 Rebel ezentúl Pearl Organic Green színben is elérhető lesz, míg 1100-as testvére Pearl Stallion Brown új árnyalatban is gurulhat ki az utakra.

GL1800 Gold Wing és GL1800 Gold Wing Tour

A fejedelmi Gold Wing ezentúl kortárs Matt Jeans Blue Metallic színű köntösben is róhatja a kilométereket, a zászlóshajónak tekinthető Gold Wing Tourt pedig Glint Wave Blue Metallic és Pearl Glare White fényezéssel is megvehetik a szerencsések.

Megérkezett a 2021-es GL1800 Gold Wing és Gold Wing Tour

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x