HírekMotorbemutatóMotorok

A BMW Motorrad bemutatja a LEGO Technic BMW M 1000 TT-t

LEGO TECHNIC BMW M 1000 RRA BMW Motorrad és a LEGO Group bemutatta a LEGO® Technic BMW M 1000 RR, vagy röviden M RR motorkerékpárt, amely 2022. január 1-jén kerül forgalomba.

Ez a bonyolult készlet a 156 kW (212 LE) teljesítményű superbike legfelsőbb szintű versenytechnológiáját hozza el az emberek nappalijába, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a motorsport és a közúti használat legmagasabb teljesítménykövetelményeinek.

A rekordszámú, 1.920 egyedi darabból álló készlet és a lenyűgöző 1:5 méretarány jelzi, hogy a 45,5 cm hosszú LEGO Technic BMW M 1000 RR egy külön kategóriába tartozó motorkerékpár modell. A műszaki részletekre fordított aprólékos figyelem mellett az M RR modellváltozata számos olyan funkciót kínál, amely biztosan tetszeni fog a modellépítés és a motorkerékpár-rajongóknak egyaránt.

Ezek közé tartoznak az olyan teljesen funkcionális alkatrészek, mint a háromfokozatú sebességváltó, a fordított villa és a hátsó lengőkar felfüggesztéssel, valamint a műszerfal három különböző kijelzővel és az aranyszínű hajtáslánc. A mellékelt paddock állvány és boxutca is autentikus versenyzői hangulatot áraszt.

Lego Ducati működő sebességváltóval? Igen, van ilyen – VIDEÓVAL!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ralf Rodepeter, a BMW Motorrad marketing és termékmenedzsment vezetője ezt mondta a motorról:

“Amikor a BMW Motorrad vezetősége bejelentette az első kétkerekű M modellt, a BMW M 1000 RR-t, mindenki tudta, hogy ez valami különleges lesz. Ugyanígy a LEGO Technic csapata is felismerte, hogy valami példátlan dologgal kell előállniuk, hogy tisztelegjenek az M RR előtt. Az eredmény egy motorkerékpár és egy technikai modell lett, amelyek a saját területükön a legmodernebb technikát képviselik.”

A LEGO Technic BMW M 1000 RR modellel a BMW Motorrad és a LEGO folytatja sikeres együttműködését, és a rajongóknak lehetőséget kínál a BMW Motorrad első M-motorkerékpár modelljének megépítésére, amely – akárcsak a valóságban – a technikai kiválóságot és a részletekre való odafigyelést képviseli.

Samuel Tacchi, a LEGO Csoport tervezője így nyilatkozott:

“Nagyon szórakoztató volt a BMW Motorrad egy ilyen jelentős modelljének a bőre alá bújni. Nem véletlen, hogy ezeket a gyönyörűen megtervezett motorokat a motoros közösség olyannyira szereti, és biztosak vagyunk benne, hogy a LEGO Technic változatunk ugyanolyan győztes, mint a valódi névrokon”.”

A LEGO Technic BMW M 1000 RR kizárólag a LEGO üzletekben és a LEGO honlapján  lesz kapható 2022. január 1-től, a kiskereskedőknél pedig 2022. március 1-től, 199,99 € / 229,99 $ / 174,99 £ ajánlott fogyasztói áron.

A LEGO Technic BMW M 1000 RR legfontosabb elemei:

  • A modell méretei: A modell mérete: 27,7 cm magas / 45,5 cm hosszú / 17 cm széles.
  • Modell kiállítási állványon: 32,6 cm magas / 45,5 cm hosszú / 17 cm széles.
  • Modell a paddock standon: 27,7 cm magas / 46,9 cm hosszú / 17 cm széles.
  • 1 920 egyedi alkatrész.
  • Teljesen működőképes sebességváltó (három fokozat + üresjárat).
  • Első és hátsó felfüggesztés.
  • Aranyszínű hajtáslánc.
  • Három különböző műszerfal opció.
  • Paddock állvánnyal és bemutatótáblával szállítva – tökéletes a bemutatáshoz.
  • Ár: 199,99 € / 229,99 $ / 174,99 £.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük