MotorbemutatóMotorok

A Gogoro elektromos robogói Európában is elérhetők lesznek

gogoro robogo 01Az elmúlt évek elektromos jármű fejlesztései a legtöbb közlekedési formát érintették, és a kör egyre csak bővül. A jövőt sok gyártó ebben látja, és nem akarnak lemaradni. A piaci réseket a szemfülesebbek hamar betöltik.

Már a kis robogókat is elérte környezetbarát meghajtások fejlesztése, ami várható volt. Idén már a mi kontinensünkön is felbukkannak a Taipeiben már oly népszerű Gogoro robogók. Az új jármű legnagyobb ütőkártyája könnyedén cserélhető akkumulátoraiban rejlik, mely tulajdonsággal az egyik legpraktikusabb mindennapi társ lehet az elektromos robogók piacán. Sokan már nagyon várták, hogy a gyártó Taipei határait átlépve kiterjessze üzleti tevékenységét, és a világ más tájain is elérhetővé váljanak a Gogorok.

A Gogoro legfőképp olyan országokban terjedhet el, ahol az emberek egyenlő arányban részesítik előnyben a használhatóságot, fenntarthatóságot és a környezetbarát működést. A Gogoro megjelenése minden bizonnyal nagy siker fogja övezni, mely legfőképp az olyan európai nagyvárosokban lesz érezhető, mint például Amszterdam, ahol a város kerékpárral közlekedő lakói többségben vannak. Ahol az autók parkolása problémás, de a kerékpárral való közlekedést nem mindenki érzi sajátjának, ott a robogók képében az ingázók megfelelő közlekedési eszközre találhatnak.

Természetesen a Gogoro nem számíthatna gyors elterjedésre, ha kedvezőtlen anyagi háttérrel indulna piaci útjára. A Gogoro megjelenése Taipejben hatalmas sikert aratott, mely siker többek között annak is köszönhető, hogy a gyártó 130 millió dollárt kapott különböző befektetőktől, mint például a Panasonic-tól is. A Panasonic a Tesla elektromos autók fő akkumulátor beszállító volt egy időben, így neve jól cseng a Gogoro adatai között. A befektetőkkel való további sikeres együttműködés a világpiaci sikert is meghozhatja.

A Gogoro első európai bemutatkozása Amsterdamban lesz a Smart City Innovation Lab elnevezésű eseményen. A négynapos rendezvény célja, hogy reflektorfénybe állítsa a mobilitást, az új technikák hozzáférhetőségét, az energiatakarékosságot, az új fejlesztések fenntarthatóságát, és hogy mindezeket megismertesse a látogatókkal. Az eseményen amellett, hogy nagyon izgalmas újításokat mutat be, jövőbemutató információkkal látja el a piac azon szegmensét, mely érdekelt a témában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A cél, hogy minél több elektromos robogót adjanak el, és minél több, a kiszolgálásukhoz elengedhetetlen töltőállomást telepítsenek városszerte és a környező területeken. A Gogorok megjelenése Amszterdamban kétségtelenül meg fogja alapozni a márka európai helyzetét, az elektromos robogók elterjedését, így bizonyára több nagyváros is követni fogja ezt a példát.gogoro robogo 02

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük