HírekKultúraMotorokMotoros filmMotorozás

Milyen motor lenne Charlize Theron?

charlize theron harley davidson street 750Az Oscar-díjas színésznő, Charlize Theron tökéletes lenne, mint Harley-Davidson Street 750-es. Ha már a Mad Max Furiosa-jaként bizonyította a gépekre termettségét, elképzeltük, vajon melyik motor illene hozzá a legjobban.

 

 

Rögtön egy Harley-Davidson jutott az eszünkbe, azután tovább gondolkodva, mindenképpen egy letisztult, gyönyörű, ugyanakkor erőt sugárzó vas felé hajlottunk.

A Street 750-es modell olyan csodaszép és rejtélyes, mint Ravenna királynő, a Hófehér és a vadász című, 2012-es moziban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egyébként ebben a filmben nagyon élesek a kontrasztok, és ez a jó benne, hiszen a szőke, vakító szépségű Ravenna kívülről angyali, de belülről egy megkeseredett sötét démon.

Charlize Theron 2004-ben kapott Oscart A rém című filmben nyújtott alakításáért, ahol Aileen Wuornos sorozatgyilkost testesítette meg.

Nem mondanánk meg róla, hogy dél-afrikai, pedig bizony az, Benoniban született 1975. augusztus 7-én. A hölgy az első dél-afrikai, aki Oscart nyert.

Kiragyog a színésznők közül, ahogyan a H-D is a társai közül. A Dark Custom stílus kiválóan illik Charlize-hoz.

A motor szíveként egy 750 köbcentiméteres folyadékhűtéses Revolution X V-Twin motorblokk lüktet.

Gyorsan kezelhető a gép, s a felfüggesztését a durva útburkolaton való helytállásra tervezték. Hűvös szépség, mellyel az utak királynőjének érezheted magad!

Forrás: Harley-Davidson Hungary; Wikipédia

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük