HírekMotorbemutatóMotorok

Megérkezett a 2021-es GL1800 Gold Wing és Gold Wing Tour

Honda Gold Wing 2021Hogy a típus megőrizhesse vezető szerepét, a 2021-as évre még kifinomultabbá tették a mérnökök az utoljára 2018-ban átfogó frissítésnek alávetett zászlóshajót. Minden idők legkarcsúbb, legkönnyebb és legfordulékonyabb Gold Wingje akkor monumentális, 1832 cm3-es erőforrást és hétfokozatú DCT váltót kapott.

Immáron teljes a Honda 2021-es modellválasztéka, bemutatkozott ugyanis a márka zászlóshajójának tekinthető GL1800 Gold Wing legújabb változata. A kifejezetten hosszú utazásokra optimalizált Gold Wing Tour még praktikusabbá és kényelmesebbé vált.

Erről tanúskodik a 61 literesre növelt, két teljes értékű bukósisak befogadására alkalmas túradoboz, az új, szarvasbőr-műbőr üléskárpit és az utas még kényelmesebb szögben álló háttámlája is. A 2021-es GL1800 Gold Wing Tour méltóságteljes Gunmetal Black Metallic és fenséges Candy Ardent Red színben lesz elérhető.

Új, modernebb audiorendszert és hangszórókat építettek be, a fényezések választékában pedig megjelent a Pearl Deep Mud Grey összeállítás, amelynek különlegessége a narancsszínben pompázó első sárvédő, motorburkolat, fényszórókeret, üzemanyag-tartály és farokidom.

Honda Gold Wing 2021

Bár sok közös vonással büszkélkedhetnek, a két Gold Wingnek megvan a maga személyisége és kisugárzása. Bármelyik mellett is dönt a vásárló, modern, műszaki fejlettség és teljesítmény terén is kimagasló motorkerékpárt vihet haza, ami összetéveszthetetlen bármely más modellel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nem csoda tehát, hogy a Gold Wing koronázza meg a Honda 2021-es kínálatát. Nem is akármilyen kínálatát!

Összesen 24 új, illetve frissített modellt forgalmaz idén térségünkben a gyártó, kezdve a léghűtéses Vision 110 robogótól, egészen a lenyűgöző Gold Wingig bezárólag. A paletta különlegessége, hogy a Honda egyedülálló fejlesztői tapasztalatának köszönhetően kortól, nemtől és ízléstől függetlenül bárki megtalálhatja a számára ideális kétkerekűt – egyszerűen minden élethelyzetre, feladatkörre van ideális motorja a vállalatnak.

Nem jelentenek kivételt ez alól a gyorsasági motorok szerelmesei sem, hiszen ott a MotoGP-ből érkező, elképesztő menetteljesítménnyel bíró CBR1000RR-R Fireblade, és két kisebb testvére, a CBR500R és a CBR650R, ami a hétköznapokba csempészi át a motorversenyek semmihez nem fogható hangulatát.

Honda Gold Wing 2021
HONDA GL1800 GOLD WING

A kalandorokat nemcsak a legendás Africa Twin, illetve transzkontinentális utakra szánt verziója, az Africa Twin Adventure Sports várja, hanem számos kisebb, de roppant élvezetes gép is, beleértve az NC750X-et és a CB500X-et, sőt az X-ADV szabadidő-motort is.

A nakedek megszállottjait a Neo Sports Café család tagjai nyűgözhetik le, közöttük a CB1000R-CB1000R Black Edition párossal, valamint a CB650R-rel és a CB125R-rel – ezek bizony kivétel nélkül gazdagon felszerelt, roppant kívánatos paripák, akárcsak a custom szegmensben hódító rebellis duó, a CMX500 Rebel és a CMX1100 Rebel. Utóbbiak főként a nagy furatátmérőjű, karakteres erőforrásnak köszönhetik különleges mivoltukat, de a kifinomult műszakiság és a könnyű kezelhetőség is nagyban hozzájárult, hogy ily népszerűvé váljanak.

Honda Gold Wing 2021
HONDA GL1800 GOLD WING TOUR

Ha népszerűségről van szó, bizony nem panaszkodhatnak a Honda kisebb gépei sem. A Forza 125, az új Forza 350 és a szintén új, DCT váltóval felszerelt Forza 750 egyaránt prémium színvonalat képvisel, csak úgy, mint a kisebb, A1-es jogosítvánnyal is vezethető robogók (pl. Forza 125, PCX125, SH125 és Vision 110) és motorkerékpárok (CB125F, CB125R és MSX Grom).

Ez persze nem meglepő, hiszen egytől egyig praktikus, takarékos és gazdagon felszerelt modellek, melyek lehengerlő vezetési élményt nyújtanak és kiváló minőséget képviselnek.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük