fbpx

16. Vízparti Rock&Roll és Amerikai Autós Weekend

Mivel az autókban – a motorokhoz képest – jelentősebb mennyiségű csomag és családtag is elfér, a strandon folyamatos volt a gyerekzsivaj. A negyvenes rockerek és jampecek már utódaikkal együtt, babakocsival, felfújható delfinekkel és más strandeszközökkel érkeztek… El is gondolkodtam rajta, hogy vajon a motorosok evolúciójához tartozik-e, hogy mikor családot alapítanak, akkor amerikai autósok vagy hot rodosok lesznek.

 

Mindenesetre itt a gyerekeknek is megadatott minden, mi szem-szájnak ingere. A tóparton kommuna szerűen, együtt vigyáztak rájuk a tetovált, sörpocakos apukák és a lófarkas, cseresznyés bikinis anyukák, és mindig volt valaki, aki bement velük a vízbe. A kislányoknak azonban este jött el a buli fénypontja, amikor mindenki pörgős szoknyát húzott.

A zuhanyzó melletti tükrökhöz este héttől nem lehetett odaférni, és a vizesblokk körül innentől tömény hajlakk illat terjengett. Mire az első zenekar a nagybőgő húrjai közé csapott, a sörsátor környékén jelentősen megnőtt a pöttyös szoknyás lányok és farmeros jampecek száma. De vajon napközben hol lehettek??? Vagy csak felöltözve, kisminkelve nem ismerem fel őket?

Cactusék ismét kifogyhatatlanok voltak az ötletekből, ami a kísérő programokat illeti. A sörivó- és szkanderverseny mellett az én kedvencem minden évben a vízi táncverseny. Szegény táncosoknak idén nem volt könnyű dolga, ugyanis a tó vízszintje úgy húsz centivel magasabb lehetett. Emiatt egyébként többen panaszkodtak, mert – a gyerekeknek kialakított öblön kívül – a vízbe vezető lépcsőkről lelépve a víz mindenkit ellepett. Engem nem zavart… szeretek úszni.

Még több kép a galériában!Vasárnap, habár továbbra is tartotta magát a kánikula, többen korán haza indultak. Belegondolva, hogy az a sok autós, akik pénteken és szombaton az M7-esen vagy a 7-esen a Velencei tó és a Balaton irányába mentek mind egyszerre indul majd Budapestre, ez tűnt a leglogikusabb lépésnek. Pedig vasárnap is lehetett volna még bulizni egyet, ha a társaság korán érkező fele nem fáradt volna el. Na mindegy, majd jövőre.

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x