HírekMotorbemutatóMotorok

Kíváncsi vagy mennyi lesz a Honda CBR1000RR-R Fireblade ára 2024-ben?

Az ikonikus Honda Fireblade 1992-ben bukkant fel a horizonton, és azonnal átrendezte a gyorsasági motorok piacát. Azóta a japán legenda 1000 cm3-esre nőtt, és olyan gépek alapjául szolgált, melyek tulajdonképpen minden világversenyt megnyertek, beleértve a Man-szigeti TT-t is.

Honda CBR1000RR-R Fireblade család 2024

Hogy a legenda megőrizhesse előkelő pozícióját az utakon és a pályákon, a Honda szakemberei 2020-ra még magasabb műszaki színvonalra emelték. Munkájuk gyümölcseként két vadonatúj motor született: a CBR1000RR-R Fireblade és a CBR1000RR-R Fireblade SP, melyek a sokszoros vb-győztes Honda Racing Corporation, azaz a HRC közreműködésével készültek.

Ezt a csodás párost tovább fejlesztve született meg a modell 30. születésnapját ünneplő, 2022-es Fireblade, melynél átdolgozták a szívócsatornákat és -tölcséreket, a levegőszűrő házát, az ahhoz kapcsolódó légbeömlőt és a kipufogó középrészét, ezáltal még nyomatékosabbá vált az erőforrás a középső fordulatszám-tartományban.

A 2024-es modellév ismét jelentős előrelépést hozott a Fireblade történetében. Motorját és váltóját egyaránt átalakították, így még nagyobb teljesítményt ad le a középső fordulatszám-tartományban, valamint több visszajelzést nyújtó, precízebben kezelhető gázmarkolatot kapott és a vezető üléshelyzetét is megváltoztatták, hogy valóban semmihez nem fogható élménnyel és dinamikával nyűgözze le tulajdonosát.

Immáron az ára is publikus ennek a párosnak:

  • Fireblade CBR1000RR-R 8.829.000 Ft
  • Fireblade CBR1000RR-R SP 10.429.000 Ft

CBR1000RR-R Fireblade SP Carbon Edition

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Honda CBR1000RR-R Fireblade Carbon Edition 2024

A CBR1000RR-R Fireblade SP Carbon Edition modellt lélegzetelállító Matt Pearl Morion Black színben érkezik a Honda márkakereskedéseibe. Különleges mivoltát egyebek mellett karbonszálas első és hátsó sárvédőjének, valamint szintén karbonszálas középső és alsó védőelemeinek, illetve légterelő szárnyainak köszönheti.

A Carbon Edition igazán exkluzív élményt nyújt majd a leendő tulajdonosoknak, hiszen mindössze 300 darabos példányszámban értékesíti a márka és egyedi sorszámplakettel látják el. Karbonelemei 10-40%-kal könnyebbek a műanyag idomoknál, így 1 kg-mal könnyebb, mint az alap SP modell.

A különleges kiadás 12.189.000 Ft-ba kerül.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük