KiemeltMotorokMotortesztek

Saját motor teszt: Honda CBR 125 R 2004

Honda CBR 125RA hátsó ülésen utáltam lenni, bar csak 1-1 kilométeren ültem úgy rajta. Kezdő motorosoknak, ami én is vagyok jelenleg, nagyon megfelelő és ajánlom is bátran a Honda CBR 125 R-t.

Móni vagyok Zala megyéből, 26 evés. Először 21 évesen kóstolgattam bele a motorozásba egy kis KTM pitbike-kal pár hónapon át aztán 2018-ig nem is  izgatott túlzottan a motorozás. Tetszettek az 50 ccm-es kis “cross” motorok.

2018-ban egy Suzuki Bandit 400 utasa lettem (vele el is borultam gurulás közben, amikor megpróbáltam pár métert megtenni lejtőn és tapasztalatlan voltam) 2019 májusáig kb.. Onnantól egy kisebb ideig egy Kawasaki Z1000 utasa voltam (2020 március) és ezért hálás vagyok a volt barátomnak.

Aztán elkezdődött az én motoros történetem

2020 júniusában el akartam kezdeni a KRESZ-t, amit végül szeptember végén kezdtem el. Elsőre “A korlátlanra”, aztán ha az oktatom mondja, hogy maradjak más kategórián még azt se bántom a magasságom miatt.

Honda CBR 125 R 2004 tesztDecemberre lett meg a KRESZ és január végén megvettem a kis bébike motoromat, ami egy Honda CBR 125R. Imádom. Eredetileg nagyobb köbcentis motorokat nézegettem, de idő közben rájöttem, hogy a magasságomhoz (158 cm), hogy első motornak ez a kis csoda nekem tökéletes lesz. Remélem sokáig kísérni fog a motoros utamon!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Pár dolog még vár rá. No meg persze én várakozom a rutin és forgalmi órákra, amit nagyon várok már. Csak most igen kikötőpályán vagyok jelenleg mindennel is. De legalább van bennem remény, hogy ha már elkezdtem és elértem a motor célomat, akkor be is fejezem… és remélem sokatokkal fogok majd gurulni!

Honda CBR 125 R 2004 teszt

A 2004-es (Jc 34-es típusú) Honda CBR 125 R

Bármilyen hihetetlen először a piros szín nem tartozott a kedvenceim közé, de ebbe a motorba 3 nap alatt bele szerettem és jól átgondolva, hozzáértő emberekkel, mentem is érte. Ugyan nem fogok tudni vele még vizsgázni, de szorgosan gyakorolok itt-ott. Kockázatos, de megéri, hogy tapasztalatokat gyűjtsek vele, hiszen mindennél jobb, ha az ember ismeri a saját motorját.

Kicsi a bors, de nagyon lelkes! – Honda CBR125R 2011 teszt

Lapozz a következő oldalra!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük