fbpx
EseményekHírekMotorverseny

Ilyet még nem láttál itthon: Nemzetközi oldalkocsis motocross bemutató lesz Kiskunfélegyházán

Sárándi Lajos és Földvári Gábor egy csehországi versenyen. A fotókat Josef Hejnal készítette, Motolevel.comMotorsport történelmet ír Kiskunfélegyháza: érkeznek a külföldi oldalkocsis motocross csapatok, nemzetközi oldalkocsis motocross bemutató futam is lesz a IX. Nemzetközi Oldalkocsis Találkozón.

A Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület és a Félegyházi Motoros Baráti Kör Egyesület több éves közös sportturisztikai munkája pár nap múlva beérik. Hosszas szervezőmunka eredményeként 2023-ban először jöhet létre nemzetközi oldalkocsis motocross bemutató futam Kiskunfélegyházán, a IX. Nemzetközi Oldalkocsis Találkozón.

Az országosan is szinte egyedülálló program létrejöttét elsősorban Sárándi Lajos törökszentmiklósi senior oldalkocsis motocross versenyzőnek köszönhetjük, aki évek óta támogatja jelenlétével a Nemzetközi Oldalkocsis Találkozót, valamint külföldi versenyeken népszerűsíti a rendezvényt és toborozza a versenyzőket.

A rendkívül látványos bemutató futamot 2023 augusztus 12-én szombaton 16:30-tól tekintheti meg a közönség a találkozó közvetlen szomszédságában található kiskunfélegyházi motocross pályán, ahol cseh, osztrák és magyar oldalkocsis motocross csapatok mérik össze tudásukat és bátorságukat.

Sárándi Lajos és Földvári Gábor egy csehországi versenyen. A fotókat Josef Hejnal készítette, Motolevel.com

A bemutatót futamot a 3 napos Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó keretein belül csodálhatják meg a vendégek, akik többek között a már legendás oldalkocsis “flúgos futamon”, oldalkocsis kaszkadőr show-n, oldalkocsis kiállításokon és szépségversenyen, felvonuláson, vezetett túrákon, koncerteken, gyermek- és örök gyermek motoroztatáson és még számos érdekes programon vehetnek részt.

 

Fotók: Sárándi Lajos és Földvári Gábor egy csehországi versenyen. A fotókat Josef Hejnal készítette és a Motolevel.com oldalon jelentek meg.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x