HírekMotorbemutatóMotorok

Még el sem kezdték a gyártást, de már több mint 25 000 db-ot foglaltak le a legolcsóbb Harley-Davidson modellből

Harley-Davidson X440 RoadsterA Hero MotoCorp a Harley-Davidson X440 modell július 4-i foglalási folyamatának elindítása óta összesen 25 597 foglalást gyűjtött össze, ami elég nagy szám ahhoz képest, hogy a motorkerékpárt csak szeptemberben kezdik el gyártani.

Az első foglalási szakasz lezárult. A vállalat megerősítette, hogy hamarosan tervezi a második foglalási ablak elindítását. A Harley-Davidson X440 gyártása a tervek szerint 2023 szeptemberében kezdődik, a vásárlói kiszállítások pedig a következő hónapban, vagyis októberben indulnak.

A nagy keresletre reagálva a Hero MotoCorp vállalta a Harley-Davidson X440 roadster különböző változatainak bevezető ex-showroom árainak felülvizsgálatát. A Denim, Vivid és S változatok ára mostantól 2 39 500, 2 59 500, illetve 2 79 500 rúpia lesz.

Niranjan Gupta, a Hero MotoCorp vezérigazgatója elégedettségét fejezte ki a Harley-Davidson X440 potenciális vásárlók általi fogadtatásával kapcsolatban. Kiemelte a Hero MotoCorp ebben a szegmensben való debütálásával kapcsolatban a vásárlók bizalmát. Gupta megjegyezte továbbá, hogy a foglalások jelentős része, több mint 65%-a a motorkerékpár felső kategóriás modelljére vonatkozott. Ez a tendencia alátámasztja a vásárlók hajlandóságát a prémiumkínálatba való befektetésre, a márkaérték és a modell megfelelősége alapján.

Gupta kijelentette: “Ez csak a kezdete annak az utunknak, hogy a prémium szegmensben nyerjünk”. Jelezte, hogy az új vívmányt további modellek bevezetése és a teljes portfólió bővítése követi majd. A Harley-Davidson X440-re adott reakció ugródeszkaként szolgál a Hero MotoCorp stratégiai törekvéseihez a prémium motorkerékpárok piacán.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A QJ Motor V-Twin lehet a kínai Harley-Davidson

A Harley-Davidson X440 közvetlen versenytársa a Royal Enfield, amely a Classic 350, a Bullet 350, a Himalayan, a Scram és a Meteor 350 modelljeivel uralja ezt a szegmenst. Bár a Hero Motocorp erősen elindult ebben a szegmensben, még nem tudni, hogy a motor tartós keresletet fog-e generálni.

 

Forrás

Camlapfotó: Hero Motocorp

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük