HírekKultúraMotoros zene

„Boom Shot!” A tüzes dallamok és a „Koccintós” egyvelege születik újjá egy őrületes rock & roll felvételben

DR BRS x Heincz Gábor BIGA x Varga Viktor – Boom Shot!Több mint négy évet kellett várni, hogy a szupertrió, DR BRS, Heincz Gábor Biga és Varga Viktor ismét felkavarja a popzene állóvizét a hétszeres platinalemezes, „Koccintós” című közösük óta.

A most debütáló „Boom Shot!” új alkalmat ad arra, hogy „pezsgő legyen minden pohárban”, hiszen igazi rock & roll életérzést hozott el

„2019-ben még Biga keresett meg, hogy Viktorral ketten legyünk az előadó. Szinte könyörögni kellett neki, hogy szálljon be ő is a verzéivel, mert éreztük, hogy összeadva így lesz igazi sláger a „Koccintós”. Nem tévedtünk, hiszen mindhármunk karrierjében történelmet írtunk, a fellépéseinkkor tömegekkel együtt koccintunk, igazi szállóige lett a számunkból. Már átlépte a 35 milliós nézettséget a dal, melyet most a „Boom Shot!”-tal ünnepeltünk ünneplünk” – meséli Béres Atka, aki nemrég bődületes mennyiségű, 31 platinalemezt vehetett át az elmúlt öt évben kiadott kollabjai után (mint például a „Hol van az a lány”, az „Évszakok”, vagy a „Tűzvarázsló” után)

Az új megakollaboráció, a „Boom Shot!” esetében már nem is volt kérdés, hogy beszáll a Fonogram-díjas dalszerző, ám ezúttal a lágy ukulelét hátrahagyva elektromos gitárt ragadott. Bigára tiniként nagy hatással bírt volt a 60-as évek hangzása, így csak idő kérdése volt, hogy a gyerekkorából ismert tüzes dallamok és a páratlan sikerű „Koccintós” egyvelege mikor születik újjá egy őrületes rock & roll felvételben.

Ahogy a bo(o)mbasztikus videóklipből is kiderül, a társaság különc tagja, Varga Viktor is komolyan vette a stílusváltást. A kantáros nadrág és az idilli hangulat lecserélődött a bőrszerkó, a hátranyalt haj és a pajesz szentháromságára. Ráadásul a számhoz illően a sztár egy meglepő dobással ünnepelt: ugyanis egy helikopterből való ugrással zárta le a „Boom Shot!” élő debütálását Bigával közös hajdúszoboszlói fellépésén.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Gyerünk tekeredj-csavarodj rá Te is, úgy ahogy a klip főszereplői és további hírességei: az electric boogie legendás művelője, Szabó György, zongoraművész-énekesnő, Fehér Lili, a sztáralkotó, Johny K. Palmer, valamint a Dancing with the Stars-ból ismert tehetséges táncosok: Mikes Anna ás Lissák Laura!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük