fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
EseményekHírekMotoros találkozó

Nyerj jegyet a covid után visszatérő Sirok BikeWeekre

Sirok BikeWeek jegysorsolás 2022

Nagy öröm a motorosoknak, hogy idén ismét lesz motoros találkozó Sirokon. A covid lezárások miatt két év szünetre ítélt rendezvény idén július 27-31. között kerül megrendezésre a szokásos helyen.

Habár Alsóörsön nem lesz több motoros találkozó, legalább Sirok megmarad a motorosoknak. Ahogy a Facebook olalunkon írták, ez utóbbi úgyis sokkal jobb, mert ez az igazi motorosoknak szól.

A BikeWeek Crew tagjai idén még jobban kitesznek magunkért, mint korábban, és igyekeznek ugynazt a hangulatot megteremteni, ami mindig is jellemző volt erre abulira huszonpár éve. Persze ez nagyrészt a résztvevőkön múlik majd, de ahogy a motorosok is ki vannak éhezve már egy jó bulira, azt hiszem, a hangulattal nem lesz hiba.

A BikeWeek programja szerdán délben kezdődik, de az igazi Sirok fanatikusok már előző nap felverik a sátrukat, hogy legyen helyük árnyékban. Csütörtökön kezdődnek a nagy koncertek: Mátrix, Road, Auróra, majd pénteken folytatódnak: ABCD, Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, majd az elmaradhatatlan Blues Company. Szombaton a Team Rock Band, az RV és a Kárpária zenéjére tombolhatnak a bikerek.

A szokásos programok sem maradhatnak el, ismét lesz Hill Climb, Dagonya Fighter, motoros szkanderverseny és erotix show.

Ha megmozgatta a fantáziádat a program, van egy jó hírem. A korábbi évekhez hasonlóan ismét kisorsolunk két jegyet azok között, akik megírják, melyik programot várják legjobban a siroki találkozón.

A válaszokat július 10-ig várom, sorsolás másnap. A nyerteseket emailben értesítem. Amennyiben a nyertes egy napon belül nem jelentkezik az emailre, a nyereményét tovább sorsolom.

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x