fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

2022 végétől Argentínában fogják összeszerelni a Ducati motorkerékpárokat

Ducati Scrambler Icon 2019A Ducati az anyavállalat, a VAG befektetésével támogatva megállapodást kötött a Volkswagen csoport argentin leányvállalatával a Ducati motorkerékpárok összeszereléséről. A megállapodás csak a helyi, argentin piacra készült mororkerékpárokat érinti.

Az összeszerelés 2022 végére kezdődik meg a VAG észak-argentinai Córdoba ipari központjában található üzemében. Az első Argentínában összeszerelt modell a Ducati Scrambler Icon lesz.

“Az argentin motorkerékpár-piac nagyon érdekes, a Ducati erős pozíciókkal rendelkezik ebben az országban, ahol az évek során kiváló eredményeket tudtunk elérni, mind a volumen, mind a piaci részesedés tekintetében” – mondta Francesco Milicia, a Ducati globális értékesítés és értékesítés utáni alelnöke.

“Argentínában nagyszerű együttműködésre számíthatunk a motorjainkat forgalmazó Volkswagen Csoporttal, és ennek az erős kapcsolatnak is köszönhető, hogy megtehetjük ezt a fontos lépést, amely segít még jobban megerősíteni a pozíciónkat ezen a piacon.”

A Ducati és a Volkswagen Group Argentina közötti kereskedelmi kapcsolat 2013-ban kezdődött, miután az Audi AG 2012-ben globálisan megvásárolta az olasz motorkerékpár-gyártót. A Ducati jelenleg hét exkluzív márkakereskedéssel rendelkezik Argentínában, amelyek a Ducati és a Ducati Scrambler motorkerékpárok teljes választékát értékesítik.

Az első Argentínában összeszerelt modell a Ducati Scrambler Icon lesz.

“A Ducati Scrambler termékcsalád a 2016-os első helyi bemutatót követően a legelismertebbé vált az argentin piacon. A városi ihletésű motorkerékpárok, amelyeket a post-heritage koncepció alapján terveztek, személyre szabásra és önkifejezésre hívnak, miközben teljes sokoldalúságot kínálnak használatuk során”.

Ezzel a tervvel a VW argentínai üzeme lesz a harmadik gyár a világon Olaszországon kívül, ahol Ducati modelleket gyártanak – Thaiföld és Brazília a másik két eddigi gyár.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x