HírekMotorokMotorozás

2022 végétől Argentínában fogják összeszerelni a Ducati motorkerékpárokat

Ducati Scrambler Icon 2019A Ducati az anyavállalat, a VAG befektetésével támogatva megállapodást kötött a Volkswagen csoport argentin leányvállalatával a Ducati motorkerékpárok összeszereléséről. A megállapodás csak a helyi, argentin piacra készült mororkerékpárokat érinti.

Az összeszerelés 2022 végére kezdődik meg a VAG észak-argentinai Córdoba ipari központjában található üzemében. Az első Argentínában összeszerelt modell a Ducati Scrambler Icon lesz.

“Az argentin motorkerékpár-piac nagyon érdekes, a Ducati erős pozíciókkal rendelkezik ebben az országban, ahol az évek során kiváló eredményeket tudtunk elérni, mind a volumen, mind a piaci részesedés tekintetében” – mondta Francesco Milicia, a Ducati globális értékesítés és értékesítés utáni alelnöke.

“Argentínában nagyszerű együttműködésre számíthatunk a motorjainkat forgalmazó Volkswagen Csoporttal, és ennek az erős kapcsolatnak is köszönhető, hogy megtehetjük ezt a fontos lépést, amely segít még jobban megerősíteni a pozíciónkat ezen a piacon.”

A Ducati és a Volkswagen Group Argentina közötti kereskedelmi kapcsolat 2013-ban kezdődött, miután az Audi AG 2012-ben globálisan megvásárolta az olasz motorkerékpár-gyártót. A Ducati jelenleg hét exkluzív márkakereskedéssel rendelkezik Argentínában, amelyek a Ducati és a Ducati Scrambler motorkerékpárok teljes választékát értékesítik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az első Argentínában összeszerelt modell a Ducati Scrambler Icon lesz.

“A Ducati Scrambler termékcsalád a 2016-os első helyi bemutatót követően a legelismertebbé vált az argentin piacon. A városi ihletésű motorkerékpárok, amelyeket a post-heritage koncepció alapján terveztek, személyre szabásra és önkifejezésre hívnak, miközben teljes sokoldalúságot kínálnak használatuk során”.

Ezzel a tervvel a VW argentínai üzeme lesz a harmadik gyár a világon Olaszországon kívül, ahol Ducati modelleket gyártanak – Thaiföld és Brazília a másik két eddigi gyár.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük