CsajokHírekMotoros divat

A megjelenésen van a hangsúly: Kappa KV30 EVO-GRAYER bukósisak

KAPPA KV30 crossover bukósisak Evo-grayer

Fontos frissítést kapott az egyik legnépszerűbb KAPPA KV30 “adventure” bukósisak. A 2021-es EICMÁ-n bemutatott új EVO-GRAYER fényezés a megjelenésre és a hozzáállásra helyezi a hangsúlyt. Az 5 színkombináció, amelyek mindegyike trendi, merész és modern, tökéletesen kiegészíti a KV30 technikai jellemzőit.

A crossoverek és közúti maxi endurók által kínált “on-off” túrázási stílushoz tervezett Kappa KV30 full-face bukósisak a cross sisakok szögletes formáit (mint például az első spoiler) olyan dizájnelemekkel ötvözi, amelyek célja a magas szintű kényelem és biztonság biztosítása az úton. Ilyenek például a napellenző, és a hatékony szellőzőrendszer.

Korábban a Kappa három különböző megjelenésben kínálta ezt a modellt (ami mostanra megszűnt), de a tavalyi EICMA-n a nagyközönségnek bemutatott új modell az EVO-GRAYER talán az eddigi legmerészebb változata ennek a sisaknak.

A letisztult vonalakkal jellemezhető “éles” grafika erőteljesen kiemeli a héj formáját és egyedi jellemzőit: az így létrejövő optikai hatás szemcsés, friss és a színkombinációk által létrehozott pop-art megjelenés jellemzi.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

KAPPA KV30 crossover bukósisak Evo-grayer

És ha már a színeknél tartunk… az EVO-GRAYER-t 5 különböző stílusban kínálják majd, hogy bármely motorkerékpár fényezését kiegészíthesse: a jól látható neonszíneket finomabb, természetes árnyalatokkal kombinálták, mint a katonai zöld és a szürke, merész alapszínekkel, mint a piros és a kék, és végül a részletekhez elengedhetetlen semleges, fekete és fehér színekkel párosítva.

TECHNIKAI ADATOK

  • Héj: hőre lágyuló műanyag.
  • Víztükör: átlátszó, kompatibilis a Pinlock® 70 DKS008 lencsével (nem tartozék).
  • Szellőzőrendszer: 2 felső szellőzőnyílás, 2 állvédő szellőzőnyílás, 2 hátsó elszívó.
  • Egyéb jellemzők: első spoiler, napellenző, szélterelő, orrvédő, kivehető és mosható belső bélés.
  • Rögzítés: mikrometrikus pánt.
  • Színek: Fekete/Titán/világossárga; Neon narancs/Fehér/fényes fekete; Metálkék/Fehér/fényes piros; Katonazöld/Neonsárga; Matt fekete; Fekete/Szürke/Matt fekete.
  • Méretek: 54 (XS) és 63 (XXL) között.

Technikai szempontból a Kappa KV30 bukósisak kettős napellenzővel rendelkezik, amely egy átlátszó plexit és egy napellenzőt foglal magába. Kivehető és mosható a belső bélése, van orrvédője, szélterelője és mikrometrikus rögzítő rendszerrel záródik. A négy első szellőzőnyílásból és két elszívóból álló szellőzőrendszer javítja a komfortot.

Hogyan használjam helyesen a motoros bukósisakot?

A teljesítményjellemzők és a klasszikus off-road megjelenés a Kappa KV30-at különösen sokoldalú crossover modellé teszi. A KV30 EVO-GRAYER 54 (XS) és 63 (XXL) közötti méretekben kapható.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük