HírekMotorokMotorozás

Motoros Mikulások lepik el az ország útjait

hello decemberTegnap már kaptunk egy kis ízelítőt a télből, de ma december 1. lett, így már hivatalosan is elkezdődött az ünnepi szezon.

A plázákban ugyan már egy hónapja elkezdték sulykolni belénk a karácsonyt, ami elől csak úgy tudtunk megmenekülni, ha nem jártunk plázák közelében sem. Persze ez nem mindenkinek megoldható. Ezen a héten viszont már december lett, advent első vasárnapja is csak két nap, és jövő héten már a Mikulás is meglátogat minket, ha jó gyerekek voltunk. 

A motorosok persze most sem hajlandóak tudomásul venni, hogy beköszöntött a tél és vége a szezonnak, és ismét szervezkednek az ország minden részén. Ahogy minden évben, most is Mikulásnak öltözve fogják járni a környéket csapatosan, és a motoros Mikulás invázió már most szombaton várható.

Bár valószínűleg eseménynaptárunk még nem teljes, azért próbáltuk összegyűjteni az ország minden szegletéből a Mikulás felvonulásokat. Az már biztos, hogy a szombati Citadella találkozó szervezői megkérték a résztvevőket, hogy ha lehet jelmezben érkezzenek, és vigyenek magukkal némi édességet, amit a városban tudnak majd osztogatni a gyerekeknek.

Budapesten kívül csatlakozhatunk a motoros mikulásokhoz, Pécsen, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Hévízen, Ózdon és Kecskeméten is. Ha tudsz még olyan eseményről, ami nem szerepel a listánkban, akkor töltsd fel ide, vagy írd a cikk alá hozzászólásként.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Persze mivel valójában a Mikulás csak december 6-án érkezik, {tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}jövő héten is két kerékre pattannak a motorosok, hogy meglepjék a gyerekeket Mikulásnak öltözve, {/tweetme}sőt még jövő hét végén is találunk az országban Mikulásnak öltözött motorosokat.

Ha te is részt veszel valamelyik felvonuláson, ne felejtsd út közben hangosan kiáltani, hogy Ho-Ho-Ho-Hó!!!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük