EseményekHírekMotoros találkozó

Találkozó Keszthelyen

A3plakat2006Minden Keszthelyre látogató motoros egy kellemes nyárbúcsúztató bulira számíthat.

Az egykerekezést és gumiégetést is inkább a szombat délutáni kaszkadőrökre bízzuk! Újabb érdekesség, hogy a már hagyományos veterán motor szépségversenyen belül fő hangsúlyt a moped matuzsálemiek Rigák, Simsonok, Verhovinák kapják. Persze nem maradnak el régmúltat felidéző zenei produkciók, mint például a Török bácsi és a jó öreg Mini, A Prison Band vagy a Bőrgyári Capriccio. A friss hangot többek között a Rómeó Vérzik, Tóth Gabi és zenekara vagy a Free Birds képviseli.

A motorosok szebbik nem iránti alázatának bizonyítékaként kerül színpadra a pénteki éjszakai fürdőruha divatbemutató, de szombat esti Latin Láz fedőnevű produkció is sejtett némi bizsergető hangulatot. Minden Keszthelyre látogató motoros egy kellemes nyárbúcsúztató bulira számíthat, szépen ápolt és kékzászló kitüntetést is elnyert Helikon strand árnyas fái illetve sörsátra alatt.

A házigazdák idén is várják megmérettetéseket kedvelő motorosokat, de az is megtalálja számítását, aki “csak” az 1000 fős felvonuláson mutatná meg magát és motorját, vagy a tíz fellépő zenekar kellemes muzsikája mellett sörözgetne egy jót a régi cimborákkal.

Ha tehát úgy érzed, hogy ott kell lenned, töltsd ki tesztünket. A helyes megfejtések beküldői között összesen 5 darab belépőjegyet sorsolunk ki.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük