EseményekHírekMotoros túra

Torta és gyertyák helyett faültetéssel ünneplik a motoros csajok a Can-Am Ryker szülinapját Kápolnán

A világ kedvenc női járművének, a Can-Am Ryker-nek az ötödik születésnapját, a női motorosokat, és a természet védelmét ünnepli Április 22-én, a Föld Napján a csajokamotoron.hu közössége. 

Kápolnán, a világhírű magyar autóversenyző, ötszörös Európa bajnok, Kiss Norbert közösségi erdőjét bővítjük majd öt fa elültetésével, gyertyák és torta helyett így ünnepelve a Can-Am Ryker ötödik születésnapját. A márka igazán különleges a motoros nők számára, hiszen a statisztikák szerint ezt a járművet vásárolják legnagyobb részarányban hölgyek a világban. Ez a jármű egyszerre testesíti meg a divatot, a szabadságot és a biztonságot. Vélhetően ez lehet sikerének elsőszámú titka. 

– A Can-Am Spyder és kistestvére a Ryker a Harley-Davidson óta az első olyan jármű, amely, úgy tűnik, közlekedési és hobbieszköz mellett, kultikus tárgyként is funkciónál, ami vélhetően egészen végletes extrémitásának, de ezzel együtt kényelmes, mindennapos használhatóságának, valamint rendkívül kreatív egyénre szabhatóságának köszönhető. Meg persze annak is, hogy miközben egy épített, egyedi jármű hatását kelti, valójában egy rendkívül magas minőségű, a világ egyik legmegbízhatóbb, Rotax motorjával szerelt, korrekt áron elérhető nagyszériás termékről van szó. – adott rövid elemzést Ferencz Zsolt gépészmérnök, autótörténész, az amerikai járműipar kutatója arra, mi is lehet a Can-Am Spyder és Ryker páros elsöprő sikerének és kultuszának titka. 

Április 22-én, a Föld Napján, délután egykor a Heves Vármegyei Kápolnán, Kiss Norbi Macskaárvaházának közösségi erdőjénél találkozunk, hogy elültessük a Ryker szülinapi fáit. 

A faültetésen bárkit szívesen látnak, és még csak szerszámokat sem kell hozni, mert a szomszédos Kálban működő Global Plant Garden kertészet tulajdonosa, Farkas Pál ökológus, aki szintén motoros, a Harley-Davidson Owner Group aktív tagja, mind a fákat, mind pedig a szerszámokat biztosítja majd a szülinapi faültetéshez. 

– Valóban egyediség és biztonság a két legfontosabb érv a Ryker mellett, de emellett hozzátenném a versenyképes árat, a hazánkban is kitűnő szervízhátteret. – fogalmazott Tóth Árpád a különleges járművet Magyarországon forgalmazó Jet Power Hungary  kereskedelmi igazgatója, akinek tapasztalatai szerint tulajdonosaik családtagként szeretik Spyder és Ryker modelljeiket, amelyeknek rajongótábora világszerte évről-évre növekszik. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha te is szívesen jönnél áprils 22-én kápolnára fát ültetni, írd meg hozzászólásban, és menjünk együtt!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük